A nők többsége miért hord még mindig skinny farmert? Kínos-e ha én hordok másfajta farmerokat is?
Figyelt kérdés
Most az a ritka helyzet áll fent, hogy minden farmer divatos, akkor miért nem látok másokat más fajta farmerekben is járni pl. bootcut jeans, straight jeans stb?2022. okt. 7. 23:09
1/20 anonim válasza:
Hol laksz? Budapesten pl látni bőven másmilyet is. De az is lehet hogy kell némi átfutás mire lecserélődnek a szekrényekben még meglévő régebbi cuccok. Pláne most.
3/20 anonim válasza:
Szerintem azért mert sokan megragadtak a skinny nadrágnál. Én 28 éves vagyok, kb. 10 évig én is csak a skinny fazont hordtam, de mostanra nagyon meguntam és örülök, hogy visszajött pl. tinikorom divatnacija a trapéz. Így én már teljesen hanyagolom a skinny farmereket. Mom jeanst, wide leg nacit, trapézt hordok. Pl. a korosztályomban nem látok sok embert ilyen nacikban, mindenki a skinnyt hordja főként. Tiniken látok mindenféle bővebb szabású nadrágokban. Én szeretem a divatot meg a “régi” új dolgokat, de szerintem sokan nem, hanem a klasszikus már megszokott dogokhoz ragaszkodnak a divat terén.
4/20 anonim válasza:
Én meg alig látom skinny farmereseket :D én mindkettőt szeretem, és hordom is, bár a skinnyből van ami nem áll annyira jól.
5/20 anonim válasza:
Én azért hordok, mert az áll jól. Jó a fenekem, szeretem kihangsúlyozni. Másnak meg a trapéz áll jól.
6/20 anonim válasza:
Mert abban jó a seggem meg a combom..a bővebb fazonokban nem néznek meg
7/20 anonim válasza:
Azt hordasz ami tetszik. Csak mert más a skinny fazont veszi fel, te felvehetsz másikat is. Én például csak szoknyát hordok mert kiskorom óta semmilyen nadrágot nem tudok elviselni magamon.
23/L
8/20 anonim válasza:
Nekem azért kedvencem, mert alacsony vagyok, föleg a lábam rövid, más fazon összenyom, teljesen aránytalannak, kövérnek látszom bennük.
10/20 anonim válasza:
Én skinnyt hordok, a többi nem nagyon tetszik és ez áll nekem jól (mom jeanst próbáltam, katasztrofálisan néztem ki benne). De én pont hogy nagyon sok másmilyen fazonú farmerban látok lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!