Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Túl hosszú az alkalmi ruhám..t...

Túl hosszú az alkalmi ruhám..taposom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma jött meg a 2 hete rendelt ruhám a Bonprixről. És bár körbemértem magam,hogy tuti minden jó legyen..nem lett. Nagyon hosszú. A 7,5 cm magassarkúmmal taposom. Legalább 11,5 cm-es kell, hogy éppen ne érjen le a földre. Én ekkorában nem tudok járni.

Ja és szombaton esküvőre vagyunk hivatalosak. A városban lévő 3 varrónő közül egyik se tudja már bevállalni, még felárral sem.

Olvastam a neten, hogy kössek rá csomót, de ez egy alkalmi ruha..hogy nézne ki. Majdnem 26 ezer forint volt, nem merem levágni...

Esetleg gondoltam a felvarrásra, de félek, hogy kárt teszek benne. Semmi kézügyességem. :(

#hosszú #alkalmi ruha #Túl hosszú ruha
2022. okt. 5. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
maraad a varrónő, keress a környéken. Vagy megnézel pár youtube videót és megigazitod magad. Vagy arra a pár órára kibírod a magasabb cipőben.
2022. okt. 5. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Most felveszel valami mást, ezt meg elviszed egy varrónöhöz és rövidebbre veteted.

Vagy meggyözöl egy varrónöt, hogy mégis csinálja meg soron kívül.

Keresel egy idösebb rokont/ismeröst, aki fel tudja varrni.

Esetleg csak levágod alul és majd késöbb lesz megvarrva.

Mindenesetre egy kép nem ártana konkrétabb ötletekhez

2022. okt. 5. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Megvvarod te vagy másik ruhában mész
2022. okt. 5. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan a dereka, hogy megoldható, akkor ott is feljebb húzhatod, leférceled, aztán később elviszed varrónőhöz is.
2022. okt. 6. 01:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg érdeklődhetsz még függönyboltokban is, ott szokott varrónő is lenni, hátha valaki vállalja.
2022. okt. 6. 01:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne kép... Ha rugalmassbb anyag, akkor a has, derék résznél egy hajgumival összeköthetnéd esetleg belülről, egy vastagabb övvel pedig el is lehet tüntetni a nyomát. De kép nélkül nehéz

Esetleg helyi csoportokban kiírhatod, hogy keresel valakit, aki tud varrni. Hidd el, rengetegen tudnak, még ha nem is abban dolgoznak.

2022. okt. 6. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!