Egy púder színű csipkés alkalmi ruha megfelelő viselet esküvőn vendégként?
Figyelt kérdés
Egy nagyon szép púder színű ruhát szeretnék felvenni erre az alkalomra, aminek a felső része csipkebetétes, a szoknya részén pedig tüll is van. Térdig érő a ruha egyébként. Remélem nem lövök mellé vele, mert nem szeretném ha koszorúslánynak néznének. Mostanában úgy láttam, hogy az ilyen púderes, barackos színek dominálnak, ezért is mertem ezt a ruhát választani. De félek, hogy túlzásnak fogják tartani, vagy hogy páváskodni akarok. Ti mit gondoltok?2022. júl. 18. 20:48
1/7 anonim válasza:
Nem szabad szebbnek lenni a menyasszonynál!
3/7 anonim válasza:
Egy 40 es anyukának vagy nagyinak biztos jól áll
4/7 anonim válasza:
A 91 éves Erzsébet kiralynő is púderrózsaszíneket hord es a legtobb nagyi is alkalmakra
3.voltam
5/7 anonim válasza:
Mert szerinted a konkrét púder szín, rózsaszínt jelent?
Szerintem nem!
6/7 anonim válasza:
A púder elnevezés eleve a sminkből ered az arcpúderből.
Az meg semmiképpen nem zöld es hupilila.
A rózsaszín és bézs egyik másik árnyalata/keveréke. Az arcbőr is altalaban bézs vagy enyhén barna es enyhén rozsaszin keveréke.
De a google baratod képeknék egybol kidobja a szineket a puder keresőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!