Szerintetek melyik kabát néz ki a legjobban?
Általában szövetkabátot hordok, utoljára gyerekkoromban volt ilyen igazi pufis télikabátom, most elhatároztam hogy veszek egyet, hétköznapi jövés menéshez, kutyasétáltatáshoz stb, mert évről-évre fázósabb vagyok, és emlékszem milyen jó meleg tud lenni egy ilyen.🙂 Már van pár jelöltem, ti melyiket választanátok?
A feketét. Ez klasszikus, és sok féle képp hordható, és minden szín megy hozzá. Egy piros sapkával és piros magassarkúval színházba, bakanccsal kutyát sétáltatni, hótaposóval kirándulni, egy elegáns cipővel munkába...
Fehér vagy világos kabátot nem vennék, mert elég egy koszos busz vagy egy autó ami felveri a sarat, és tisztíttatni egy rémálom, addig x napig kabát nélkül?
Hmm, a mustár sárga határeset, de ez limitálni fogja milyen nadrágot és cipőt vehetsz fel.
Ha mondjuk sok a fekete, bordó, bíborlila és sötét föld szín a ruhatáradban, akkor esetleg.
Ha viszont vannak élénk nadrágjaid, cipőid, harianyáid, akkor nem ajánlom, mert az már a két dudás egy csárdában eset.
Ha a cipőid és a táskáid barnák, akkor a sárgát.
Ha feketék, akkor a feketét.
A fehéret leszámítva mind szerintem jó ötlet lehet, a ruhatáradtól függ.
Fehéret nem vennék, könnyen koszolódik és meglátszik rajta rögtön minden.
Ezek közül a fekete a legjobb.
Viszont az ára elég horror. Én tavaly vettem a Reservedben 8 (!) ezerért majdnem ugyanolyat, mint ezek közül a fekete.
8-asnak:
Funkció és egészségügyi szempontból. Télen a hidegben (ráadásul az idei évben pláne), fontosabb az egészségem, hogy jól takarja a derekam, fenekem, ne fázzak meg/fel, stb.
Hosszú kabátok között is vannak nőies darabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!