Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik kabát néz...

Szerintetek melyik kabát néz ki a legjobban?

Figyelt kérdés

Általában szövetkabátot hordok, utoljára gyerekkoromban volt ilyen igazi pufis télikabátom, most elhatároztam hogy veszek egyet, hétköznapi jövés menéshez, kutyasétáltatáshoz stb, mert évről-évre fázósabb vagyok, és emlékszem milyen jó meleg tud lenni egy ilyen.🙂 Már van pár jelöltem, ti melyiket választanátok?

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. okt. 4. 20:47
A kérdező szavazást indított:
Első Sárga
Második Fehér
Harmadik Sárga
Negyedik Fekete
38 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha időtök engedi, írjátok le nyugodtan, hogy szerintetek miért ez, vagy miért az legyen.🙂
2022. okt. 4. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A feketét. Ez klasszikus, és sok féle képp hordható, és minden szín megy hozzá. Egy piros sapkával és piros magassarkúval színházba, bakanccsal kutyát sétáltatni, hótaposóval kirándulni, egy elegáns cipővel munkába...

Fehér vagy világos kabátot nem vennék, mert elég egy koszos busz vagy egy autó ami felveri a sarat, és tisztíttatni egy rémálom, addig x napig kabát nélkül?

Hmm, a mustár sárga határeset, de ez limitálni fogja milyen nadrágot és cipőt vehetsz fel.

Ha mondjuk sok a fekete, bordó, bíborlila és sötét föld szín a ruhatáradban, akkor esetleg.

Ha viszont vannak élénk nadrágjaid, cipőid, harianyáid, akkor nem ajánlom, mert az már a két dudás egy csárdában eset.

2022. okt. 4. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a cipőid és a táskáid barnák, akkor a sárgát.

Ha feketék, akkor a feketét.

2022. okt. 4. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A fehéret leszámítva mind szerintem jó ötlet lehet, a ruhatáradtól függ.

Fehéret nem vennék, könnyen koszolódik és meglátszik rajta rögtön minden.

2022. okt. 4. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A fehér egyáltalán nem karcsúsított, és az első sárga is kb semennyire.
2022. okt. 5. 00:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért a fekete, mert derékban van öve, így karcsúsít.
2022. okt. 5. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül a fekete a legjobb.

Viszont az ára elég horror. Én tavaly vettem a Reservedben 8 (!) ezerért majdnem ugyanolyat, mint ezek közül a fekete.

2022. okt. 5. 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Semmi rosszindulat,de miért szeretitek annyian ezeket a hosszú kabátokat,mert nekem egyáltalán nem tetszenek. Tényleg nem bántas,csak kíváncsi vagyok miért szeretik annyian,mert én személy szerint jobban szeretem a nőies,csinos,karcsúsított darabokat.
2022. okt. 6. 23:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

8-asnak:

Funkció és egészségügyi szempontból. Télen a hidegben (ráadásul az idei évben pláne), fontosabb az egészségem, hogy jól takarja a derekam, fenekem, ne fázzak meg/fel, stb.

Hosszú kabátok között is vannak nőies darabok.

2022. okt. 7. 07:35
 10/10 NTBS ***** válasza:
100%
Fekete.
2022. okt. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!