Szerintetek ezek közül melyik kabát néz ki a legjobban?
2018. nov. 11. 22:40
3/10 anonim válasza:
Az első lányos. Nem tetszik egyáltán.
A második jó, ha leszeded a szőrt.
A másik kettő tetszik. Viszont az utolsóért nem adnék ki ennyi pénzt.
4/10 anonim válasza:
3. egész jó, 4. végül is elegáns de ahhoz olyan cucc is kell (se nem túlöltözött, se nem a futócipő)
Első kettőt könyörgöm ne, mi az a szőr meg a kéken a derékkarcsúsítás :(
22L
5/10 anonim válasza:
2-es vagy 4-es, attól függ, hogy milyen stílusút szeretnél, meg hogy hogy állna rajtad.
6/10 anonim válasza:
3. nem hiszem hogy a 4-hez vagy elég elegáns.
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem a szövetkabát tetszik kinézetre a legjobban, viszont az nem igazán arra való, hogy a buszon meg az esőben nyúzzam. A 3. is jó lenne csak sz nem tűnik valami vastagnak, az első meg tényleg fura azzal a szűkítéssel a derekán, a másodiknál meg most vettem észre, hogy van egy zipzáras rész az alján, aminek nemtudom mi értelme van..
2018. nov. 12. 09:36
8/10 A kérdező kommentje:
De még így is ezek amik a leginkább tetszenek, a többi vagy csúnyább vagy drágább vagy vékonyabb, nemcsak a Zarában.
2018. nov. 12. 09:37
9/10 anonim válasza:
Első áttekintésre az elsőt mondtam volna, de a derékban húzott rész miatt elég nőies szabása van.
A 4. a legjobb szerintem. Elegáns, és egy kicsit Sherlock Holmes-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!