Szerintetek melyik nadrág dögös, illetve melyik fajtát hordjátok szívesen?
Milyen kontextusba mi illik szerintetek? A nagyon fényesek vajon tényleg csak "diszkóba" valók, mindenképp túl sokat mutatnak?
Linkeket itt találtok róluk:
(összes egyben: [link] )
1: mom fit -> [link]
2: Bőthatású leggings (feneket teljesen eltakaró pólóval, nincs zseb) -> [link]
3: Bőthatűsú nadrág (zsebbel, akár feneket kevésbé eltakarva) -> [link]
4: Bőthatású nadrág (zsebbel, feneket el nem takarva, kevésbé fényes) -> [link]
5: Push-up farmer [link]
6: Skinny farmer, nem push-up -> [link]
Skinny farmer és a bőrhatású.
18N
Na, megint idetévedt egy értelmileg visszamaradott alak. Mondd csak, hány válaszoló is írta, hogy neki a mom gatya tetszik, hányan szavaztak rá?
Nálam toronymagasan a 4-es a kedvenc, fenék takarás nélkül. Egy ilyen kevésbé fényes bőrhatású naci nagyon mutatós fazon, és teljes értékű nadrág, miért is kéne a feneket takarni. Ezen kívül nagyon kényelmes is, én szinte mindig ilyenekben járok mindenhová. :)
Amúgy a felsoroltak közül egyik sem számít kimondottan buli öltözéknek, bármelyiket fel lehet venni akár hétköznapra is. :)
Kb. 2 éve csak a skinny farmereket hordtam, azóta nagyon meguntan mert már jó 10 éve csak ezt a típust hordtam. A divat terén is inkább visszaszorultak ezek a tipusú nacik, úgyhogy pont ideje volt váltani.
Mostanában amiket hordok az a mom fit, egyenes szárú, wide leg és trapéz szárú (alul bő) farmerek.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!