Miert divat a nadrag felhajtas? Nektek tetszik, hordjatok igy a nadragot?
Ha fizetnének se hordanám. Röhejes. :D
Lányokon megszoktam, meg tudom, hogy néha jön valami idióta divat amit mindenki elkezd utánozni, de egyszer ennek is vége lesz remélem..
Fiúkon meg botrányosan néz ki.
Nem szokásom kinevetni másokat, de barátnőmmel mindig megmosolyogjuk azokat, akik így hordják a nadrágot. :D
21/L
Kifejezetten utálom,hogy mostmár csak ilyen extra kicsi rövidgatyák vannak,amiket ráadásul fel is hajtanak.
Sose vennék fel olyat.
Nem tetszik, nem hordom így. Elég furán néz ki, mintha nem talált volna megfelelő nadrágot.
Elméletileg azért kezdték ezt el, mert divatosabb, feltűnőbb zoknikat vettek fel hozzá és hogy látszódjon a zokni is, de most már össze-vissza hordják sima zoknvial meg zokni nélkül is, vmiért elterjed.
A pólón dettó nem bírom.
"Láttam már konditermet és egyszer be is tévedtem,úgyhogy a 26-os karomnak barnulnia kell"
Pont hogy rövidíti a lábat. Törpe effektus. A normális testalkatot os elcsúfítja.
És még a bokaizülete is kifagy, megna cipő is büdös lesz. :D Kész haszon.
Az amerikai divat oldalakról jön, de nem os tudom. Mintha már nem látnám ott. Idő kérdése és úgy is kimegy a divatból.
Én nem szoktam felhajtani, de amúgy tetszik a stílus lányokon. Már ha jó szabású nadrággal van csinálva, a láb jól néz ki benne és cipővel, zoknival sincs probléma. Vhogy sztem érdekes és csinos. Persze nyilván akkor, ha nem látszik ki a cipőből zokni, ha nem trapéznadrággal csinálják, nem bedagadt lábú ember csinálja... és ez már egyéni ízlésprobléma, de nekem edzőcipővel nem tetszik, inkább elegánsabbakkal.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!