Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert divat a nadrag felhajtas...

Miert divat a nadrag felhajtas? Nektek tetszik, hordjatok igy a nadragot?

Figyelt kérdés
Fiuk-lanyok velemenye egyarant erdekel. Korotokat kerlek irjatok oda :) koszonom!

2016. máj. 11. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%

4-es

Elég lelki társ vagy ebben a témában.

Ugyan így vagyok/vagyunk mi is csak fiú(k)ban. Egyszerűen szörnyű hogy lehet ilyen nadrágot egyáltalán venni. Mintha kinőtte volna és azért hordaná mert nincs pénz újra. Egyszerűen röhejes az egész egyben és az a szomorú hogy sokan nem érzik mennyire gáz mert birka az összes:) Ha meg majd nem lesz divat egyik se fogja felvenni mert milyen gáz:D

Fiúkon meg... Elég gáz az hogy a fiúk is hordják, de hogy a fiúknál és a nőknél is ugyan az a divat.... Hát az az igazán ciki.

Kockás ing, szakadt-felhajtott nadrág meg airmex és egy pár össze is öltözött divatosan, mind a fiú mind a lány.

2016. máj. 12. 11:24
 12/18 ~OnLány~ ***** válasza:

Ilyesmiről beszéltek?

[link]

[link]

Ezek így nem tetszenek nekem sem,de nem is szoktam olyan srácokat látni,akik így hodják a nadrágot,errefele nem divat.

Pedig nekem ez így nem tűnik gáznak,igaz én sosem hajtom fel.

[link]

[link]

[link]

2016. máj. 12. 12:03
 13/18 Sunshinedoll ***** válasza:
24%

Én felhajtom, mert szeretem, ha kint van a bokám, főleg ilyenkor (bár én 0 Celsius felett kilátszó bokával járok-kelek, mert idegesít, ha valami hozzáér :DDD), meg szerintem jól is néz ki. Télen a bokacsizmához is pont annyira hajtom fel, hogy a bokacsizma száráig érjen, mert nekem úgy tetszik.

A legeslegkirályabb a mom jeans felhajtva bokacsizmával. Baromi vagány :))

24L

2016. máj. 12. 14:41
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Én is fel szoktam tűrni, mert úgy tetszik. Nem értem azokat a hozzászólásokat, hogy mintha kinőtte volna, vagy nincs pénze újat venni. Szerintetek egy farmer feltűrve sportcipővel miért röhejes?! Nah mindegy, ízlések és pofonok. Amúgy meg szerintem az röhejes, hogy mindenkit felpontoztok csak mert a ti véleményeteket osztja, akinek meg véletlenül tetszik, a válasz 50- 60%ban hasznos...
2016. máj. 12. 14:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Tetszik, de nem hordom így, mert nem áll jól.
2016. máj. 12. 14:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Pont azok vannak lepontozva akik szerint röhejes....
2016. máj. 12. 20:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez mindig változik. A 80as években még télen is felhajtott farmarban jártam, aztán később senki nem hajtotta fel, és most megint.
2016. máj. 13. 18:10
 18/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!:)
2016. máj. 14. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!