Miben illik férfiként megjelenni esküvőn vendégként?
Barátnőmnek lesz pár hónap múlva esküvője és párommal meg vagyunk hívva. (Én nő, párom férfi - csak hogy letisztázzam az elején :D ebben a században nem egyértelmű már az ilyen). Évek óta nem voltam esküvőn+lagzin és nem tudom, hogy mennyire kellene kiöltöznie páromnak. Én egy egyszerűbb kék ruhát vettem, de az öltöny nagyon túlzásnak és drágának is érzem. Egy csinosabb nadrág inggel elég vajon? Talán nyakkendő is?
(Fekete öltönye van, de abba nem illik, plusz azt olyan túlzásnak érzem - nem is kényelmes annyira, hogy egész nap abban díszelegjen.)
Pedig ez egy olyan esemény ahova pont öltöny kell nyakkendővel. Ez a normális. Később le lehet venni és csak ingben lenni, de a szertartáson majdnem mindenki öltönyben van.
Ha nincs öltöny felső nem katasztrófa, egy sötetebb, nem mintás dzsekit el tudok képzelni amíg kinnt vagytok. Bennt meg marad az ing.
Szerintem egy elegáns cipő, egy elegáns vagy öltönynadrág és egy egyszínű minőségi ing elég is lehet akár nyáron, viszont ilyen hidegben nem bújhat ki az öltöny alól. majd melege lesz, leveszi
a fekete öltönnyel nincs baj, ha alatta nem fekete ing van. nagyon sok férfi jár esküvőre fekete öltönyszettben, fehér ingben és egy színes nyakkendőben
Férfiaknál más mint a nőknél mert nekik nincs annyi lehetőségük ami a ruhát illeti ezért nem is tudom hogy rájuk vonatkozik e az a "szabály" hogy ne ugyanabban a színe menj.
De itt a vőlegénynek szürke az tönye, tehát akkor a barátod fekete tönye biztos jó lesz. Akinek idegen az öltöny az te magad vagy. Igazából pont az öltöny az ami egy ilyen eseményre illik akkor is ha neked ez idegen. A barátod meg majd eldonti hogy neki mi a kényelmes. Pár órára ki lehet bírni azt a felsőt. Fényképen is jobb visszanézni magad ha normálisan vagy felöltözve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!