Hogy illik megjelenni meghívottként egy esküvőn?(ami nyáron van)
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a fekete, fehér és piros színeket illik mellőzni, illetve nagyon rövid szoknyát és túl kivágott felsőt is érdemes mellőzni.
Ezen kívül mire érdemes még figyelni?(amúgy lány vagyok, ha nem derült volna ki)
2021. máj. 1. 14:56
1/4 anonim válasza:
Másra nem kell. Illetve nézd meg a helyszínt. Pl murvás-kavicsos-füves helyszínre ne vegyél fel 10 cm-s tűsarkú cipőt. Még egy dolog: ha lesz templomi esküvő, akkor a vállad se legyen szabadon.
2/4 anonim válasza:
alkalomhoz illo elegans ruha es kenyelmes cipo. utobbi nagyon fontos, mert egesz nap az lesz rajtad, lehet tanc is lesz. vagy vigyel valami kenyelmes valtocipot. plusz valami belezer vagy ilyesmi, ha esetleg huvosebb lenne.
3/4 A kérdező kommentje:
Jó, akkor minden megvan, amire figyelni kell. Tűsarkút nem hordok, szóval ez lényegtelen. Illetve az olyan ruhákat sem szeretem, amiből kint van a vállam, tehát ez sem lesz gond. :D
Köszi a segítséget ;)
2021. máj. 1. 19:07
4/4 anonim válasza:
Vegyél valami pasztell színű ruhát ami kb. térdig ér. Egy lapos cipővel szerintem teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!