Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek így illik menni...

Szerintetek így illik menni egy ilyen ruhában?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy esküvőre vagyok hivatalos, találtam is egy ruhát ami a menyasszony szerint is szuper, azt mondta ebben mehetnék mert tényleg "én" vagyok, és nekem is nagyon tetszik de... kicsit félek hogy túl feltűnő, meg nem is a szokásos esküvőre menős ruha mert sötétszürke, a nyakánál fekete pántokkal, viszont másikat nem nagyon találtam, meg is kaptam rá az "áldást" hogy ebben menjek csak kicsit félek hogy túl extrém az eseményre, ti így felvennétek egy ilyen ruhát?

2021. ápr. 12. 08:58
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Ennyi leírás alapján szerintem ezt mi nem tudjuk eldönteni
2021. ápr. 12. 09:07
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jobb lenne valami fehér, eskövői ruha, de ha nincs, és neked tetszik, akkor vedd fel, és ne foglalkozz vele, hogy ki mit gondol, a lényeg az, hogy te jól érezd benne magad!
2021. ápr. 12. 09:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A sötétszürke tudtommal nem tabu esküvőn, és a menyasszony is beleegyezett, szóval szerintem jó. Persze ha azért extrém, mert nem tudsz benne járni, túl hosszú, vagy ilyesmi, akkor inkább ne.
2021. ápr. 12. 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért pontoztatok le (2.)?
2021. ápr. 12. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

2,4 azért pontoztak le mert nem olvastad végig a kérdést és butaságot írtál, nem a kérdező a menyasszony hanem egy vendég.

Ha a menyasszony szerint nem túl kihívó és extrém akkor menj abba nyugodtan :) Szerintem így leírás alapján szép lehet

2021. ápr. 12. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
De a vendégnek is fehér ruhában kell mennie, nem?
2021. ápr. 12. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
6 A vendégeknek kifejezetten "tilos" a fehér ruha, illetlenség, mert az a menyasszony színe. Csupa feketében menni sem illik, mert az temetésre való. Emellett piros ruhát sem illendő esküvői vendégeknek felvenni, mert túl feltűnő, és az a menyecske ruha színe.
2021. ápr. 12. 10:39
 8/9 anonim ***** válasza:
93%
Ha a menyasszonynak meg neked jó, akkor jó.
2021. ápr. 12. 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A leírásod alapján semmi extrém nincsen benne.
2021. ápr. 12. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!