Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » OKJ vizsgán illik így megjelenni?

OKJ vizsgán illik így megjelenni?

Figyelt kérdés
A vizsgaszerverő értesítő levelében az áll, hogy ne feledkezzünk meg az alkalomhoz illő öltözékhez. Az öltözék jellegét nem részletezte. Ilyen alkalmon illik farmerban és egy elegánsabb ingben megjelenni, vagy mindenképpen javasolt az öltöny? 30~F
2018. jan. 4. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem kopott fekete farmer biztos elfogadható
2018. jan. 4. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
max ha beszólnak megmondod, hogy motorral mentél
2018. jan. 4. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
És ha búvártanfolyam volt?
2018. jan. 4. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
az írásbeli, szóbeli vizsgára ki kell öltözni
2018. jan. 4. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Fekete vagy sötét farmer inggel és zakoval simán jó.
2018. jan. 4. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A fekete farmer szerintem is jó lehet. De már színű nem.

Ha valahol az áll, hogy alkalomhoz illő öltözék, akkor ott már nem elegendő csak az ing szerintem. Hiszen az már egy alkalom, alkalmi jellegű ruházatot igényel.

Én azt ajánlanám, hogy ha esetleg nincs öltönyöd, vagy olyan nadrág, zakó összeállítás, ami passzol egymáshoz, akkor vegyél fel szövetnadrágot vagy fekete farmert, és az inghez még nyakkendőt is. Ezen kívül akár egy kardigán is lehet rajtad, vagy egy V-nyakú szürke pulcsi például, amiben látható az, hogy nyakkendő is van rajtad.

2018. jan. 5. 00:28
 7/7 BulmaSwan ***** válasza:
Ha nem ilyen koptatott szürkés-fekete farmer akkor rendbe van, nem kell öltönynadrág.
2018. jan. 6. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!