Fiatal férfiként mit vegyek fel télen a szűkebb farmerjaim alá?
50: ráadásul direkt kértem, hogy csak témába vágó hozzászólások jöjjenek.
fel nem tudom fogni, mitől van az, hogy vki úgy gondolja, le kell írnia, hogy szerinte milyen egy csupasz férfiláb meg mi a véleménye a testépítésről.
49. Vagyok.
Én kérek elnézést! Csupán a szokásos dolog történt velem, mint minden esetben belém kötöttek.
De élőben persze más a helyzet.
Szóval bocsánat a részemről.
52.
Már megint kérkedsz? Meg akarsz félemlíteni másokat? megint elszóltad magad, hogy mire kell a gyurmálás.
Miért akarsz alá bármit is venni? A mai teleken ritka a -20 fok. Amíg utcán vagy, várod a villamost, stb. az ennyi idő? Fél óra? Annyit simán ki lehet bírni. Nekem legalábbis ennyi idő alatt nem szokott fázni kimondottan a lábam.
Ha olyan a munkád, hogy egész nap utcán vagy, az más! Akkor jégeralsó, nem teljesen tapadós gatyával. Ez esetben nem a divat lesz az elsődleges.
55.
Gondolom te télen sem veszel felülre több réteget, igaz?
Mert kevesen tudják, hogy az ember alulról fázik meg, mivel a láb nagy felület, sok vér van benne, és ha az lehűl, akkor a szív szétpumpálja az egész testben.
A jégert meg viseld te egészséggel, aki komfortot és kényelmet szeretne, az marad a harisnyánál.
55:
gyalog járok munkába, fogorvoshoz meg biciklivel mostanában (10-15 km reggelente), 10 fok alatt harisnyanadrágot (ilyen régi kötöttet( szoktam felvenni. Sőt munka után sétálni is szoktam vmikor stb.
Nem tudom, mi ezen annyira érthetetlen, nekem inkább az furcsa, hogy az emberek képtelenek normálisan rétegesen felöltözni.
Érthetetlen?!
A kérdésed az, ha már előre eldöntötted a választ és nem tetszik, ha valaki mást mer írni.
Én is biciklivel járok munkába meg gyakorlatilag mindenhova évek óta. A mostani időben teljesen jól elvagyok egy pulóverben. Nem húzok sálat, sapkát, télikabátot. Télen is biciklivel járok. Akkor sem a lábam szokott fázni.
Ha te eldöntötted, hogy harisnyát akarsz hordani, hordjad! Nem foglak és fentebb se szóltalak le emiatt. A te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!