Fiatal férfiként mit vegyek fel télen a szűkebb farmerjaim alá?
Azért egy apróságot említsünk már meg a nylonharisnya viselésével kapcsolatban a pasiknál.
Ehhez szőrteleníteni kell ám, mert különben viszket, szúr stb.
33.
Látványra a csupasz férfiláb eléggé lehangoló.
De szerintem te vegyél miniszoknyát is, afelé tendálsz.
Ha majd ráérek, sírdogálok egy kicsit, jó? :D
Tipikus IQ király seggfej vagy, aki a kérdésre nem tud válaszolni, csak marhaságokat röfögni. De hát hülyéknek is lenni kell, így színes a világ. :D
35.
A 34-es inkább igénytelen.
Ez a bevett magyarázat az igénytelen pasiknál akik arra sem szakítanak időt, hogy megszabaduljanak a felesleges bozonttól, hogy így férfias.
Már megette a fene ha egy férfi láb csak a szőrösen férfias!
Az izomtól lesz az barátom!
A szőr sok érzéstől megfoszt ami a bőrödet éri, másrészt szerintem undorító a kinézete.
Valahogy nem tudom férfiasnak tekinteni a sok kigyúrt kis feminin meztelencsigát.
Az pedig, hogy valaki férfi létére dúsabb testszőrzettel lett megáldva, még nem jelenti azt, hogy az illető ne lehetne ápolt és igényes magára.
Így van ez barátom.
36.
Akkor gondolom a fejed is az a szopott billiárdgolyó 1 szál szőr nélkül, gyúrósjaniknak az dukál.
37.
Szóval Schwarzenegger, Stallone, stb. Egyikek sem férfiasak. Hát jó..
38.
Pontosan.
Viszont borostám, és hosszabb (kecske) szakállam az van.
Hát gyerekek én már elvesztettem a fonalat, ki-kivel van.
De azt ne felejtsük el, hogy ahogyan valakinek a piros tetszik, valakinek a kék, másnak meg a zöld, úgy vannak olyanok (nők) akiknek a férfias macsók jönnek be, vannak akiknek meg a nem annyira férfias pasik. Ilyen egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!