Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiatal férfiként mit vegyek...

Fiatal férfiként mit vegyek fel télen a szűkebb farmerjaim alá?

Figyelt kérdés
Vékony vagyok, de pár kg-ot híztam, és a legszűkebb nadrágjaim alá már nem tudok harisnyanadrágot felvenni.

2022. szept. 28. 19:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:

Na köszönöm a normális válaszokat. tudnátok linkelni olyan harisnyákat, amiket hordtok?

és még 1x a kérdést, mert úgy látszik, sokaknak nehezen megy a szövegértés:

AZÉRT írtam a kérdést, mert a meglévő nadrágjaim alá akarok vmit hordani, ami vékonyabb, mint a mostani kötött harisnyáim.

NEM érdekel, hogy szerinted kik hordanak szűk nadrágot, szerinted mennyire kemény a tél, meg a többi baromság. Majd a kocsmában a haveroknak, vagy a gyárban a munkatársaidnak meséld a velős véleményedet, köszi.

2022. szept. 29. 14:58
 22/66 anonim ***** válasza:
96%
20-100denes(időtől függ) lycras nylon, én ilyeneket hordok és beváltak.
2022. szept. 29. 15:11
 23/66 A kérdező kommentje:
22: Köszönöm!
2022. szept. 29. 15:15
 24/66 anonim ***** válasza:
95%
En a rosmmanba veszem 20 denes belinda a kedvencem . Most is abba vagyok terdnadrággal.
2022. szept. 29. 15:42
 25/66 NTBS ***** válasza:
94%
vékony Harisnyát. Esetleg vegyél új bélelt nadrágot.
2022. szept. 29. 15:50
 26/66 anonim ***** válasza:
93%

#12-es vagyok.

Ilyen nejlonharisnyát hordok, van pár darab belőle, tescoban vettem, 1500,- körül van darabja, de amúgy évekig bírja, pedig ősztől tavaszig mindig rajtam van. Ez kellően vastag is ahhoz hogy valóban melegítsen, és nagyon selymes anyaga van, jól csúszik rajta a farmer, ezáltal könnyű rávenni, és nem is gyűrődik meg alatta. Szuper kényelmes minőségi harisnya egész napra is, én nagyon kedvelem. :)

A méret kiválasztásánál használd a hátulján lévő táblázatot. Jól nyúlik, és jó feszülős érzetet ad, nem érdemes nagyobbat venni a mértednél.

F&F Opaque Luxury 140den

[link]

2022. szept. 29. 16:40
 27/66 anonim ***** válasza:
Gondolom, nem bokától derékig egyformán nem fér be a harisnya a farmerod alá. Mondok valamit: Fogsz egy ollót, és egy nem sajnált harisnyán kivágod a felesleges textilt, mint biliszékre a lyukat. Combhajlatok, üleped, micsodád résznél, te tudod, hol zavaró a tripla réteg (alsót is számolva), ki kell játszani. Ilyen módszerrel még a vastagabb téli bordás harisnya is észrevétlen aláfér a legpasszosabb skinny nadrágnak is, és nem zavar a mozgásban sem. Nekem bevált. Igazából olyasmi is jó lenne, mint nőknek az a combfix, csak az úgy nem fog megállni.
2022. szept. 30. 09:55
 28/66 A kérdező kommentje:

27:

Nem, inkább térdtől lefelé szorítanak. De am tegnap pont azon gondolkodtam, h levágok az egyik ősrégi harisnyámból.

2022. szept. 30. 11:53
 29/66 anonim ***** válasza:
92%
Probalj ki egy 20 denes harisnyat kényelmes.lesz hidd el
2022. szept. 30. 12:47
 30/66 anonim ***** válasza:
90%
Figyi én is hasonló farmereket hordok és kb ennyi kg vagyok, de nekem simány feljönnek bármilyen harisnyából 80-100 denesek is. Illetve amikor bővebb szárúakat hordok akkor mind1 de azok alá is öltözöm mert eléggé megfázós típus vagyok, úgyhogy kell. Én úgy vagyok vele hogy a 20 denes feleslegesen vékony akkor már vastagabbat veszek fel, mert a munkahelyen sem lesz normális fűtés télen.
2022. szept. 30. 15:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!