Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan találtátok meg a...

Hogyan találtátok meg a nektek legmegfelelőbb stílust, aesthetic-et?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem érzem magam jól abban, amiket viselek, amilyen ruháim vannak. Tetszenek a goth, grunge stílusú ruhák, de elég bizonytalan vagyok benne, tényleg tetszik-e, vagy csak a baráti társaságom miatt érzem úgy, h nekem is azt kellene viselnem. Ti hogy találtátok meg, melyik stílus, milyen ruhadarabok tetszenek, illenek hozzátok? Magabiztosnak érzitek magatokat ilyesmi terén? Illetve csak én küzdök ezzel? ":D

2022. szept. 27. 20:19
 1/6 Metionin ***** válasza:
85%
Én amolyan goth-féle lennék de nem szeretek skatulyázni. Már kiskoromban is ez tetszett, csak persze fogalmam sem volt róla, hogy mi az a stílus vagy esztétika. Csak feketére színeztem a hercegnők ruháját és színesre a hajukat, mert szerintem az úgy volt szép. Nagyobb koromban szerettem mindent, ami kastély, csontváz, Poe, Beetlejuice, míg a kortársaim Micimackót néztek meg Barbiztak :D Morticia Addams volt a példaképem. Valamikor tinikorom végén esett le, hogy ez a dolog létezik szubkultúraként is. Egyébként meg mindent felveszek, ami tetszik, nem szorítom magam korlátok közé olyasmikért, hogy xy ruhát nem láttam még hasonlóan kinéző embereken. Én inkább azzal küzdöttem, hogy anyám mindenáron pasztell színekbe öltöztetett :D
2022. szept. 27. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

idk én full normi körben vagyok a goth jany, keszits magadnak pinterest boardokat meg nezz par esztetik vidit pl, en mindig kuzdottem h melyik iranyba huzzon a stilusom pedig mar kicsikent is szegecses nyakorvet akartam hordani nagykent, de idokozben felfedeztem sok mast. na erre nekem pont jol jott a pinterest, idovel egyre jobban szukited a listadat a javasolt kepek altal es kialakul, persze egyebkent sem kell egy vonalat kovetned. en a night outokon csipkes vampire gothkent tolom, a komfibb kimenos napokon mall gothkent/nu metal esztetik, suliba meg altalaban nagyon komfi grunge/earth goth/vadasz cuccokban tolom.

szal nagyvonalakban a pinterest segithet de ink csak iranyt keress, az az igazi ha minden darabkadnak lehet egy kis sajat kimutatasi modja. termeszetesen ha ezeket nem erzed magadenak es csak nyomaskent vetul rad a barati korodbol, akkor maradj meg, ahogy vagy, nem kell veluk minden ertelemben azonosulni ha ugy erzed ez nehezseget okoz pl az oltozkodesben

2022. szept. 27. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én (más stílusban) úgy találtam rá, hogy próbálgattam, és nem siettem el, hogy tejóég ezt azonnal meg kell venni, és akkor innentől csak ezekben járok mindenhova. 1-1 ruhadarabot veszek, nézem mennyire passzol hozzám, jó-e a méret, illeszkedik-e más ruhákhoz, aztán kísérleti jelleggel is veszek 1-1 új típust, hordom egy kicsit, meglátom mennyire jön be, és ha tényleg tetszik, veszek még olyat. Kollégáim kérdezték hogy mi ez a nagy elegáns megjelenés, amikor új ingben és bőrcipőben mentem. Hát mondom, ez tetszik, szeretem, végre megvettem, és hordom. Azon túl, hogy a változást észreveszik és szeretik megdicsérni pl. hogy jól áll, igazán senki nem foglalkozik vele. Nem is azért vettem, hogy másoknak tetszen, hanem hogy én jól érezzem magam benne. Azt vettem ki, akármilyen stílusról is van szó, mindig lesz olyan ruhadarab, ami nem passzol hozzám, vagy ha megveszem akkor nem fog komfortos lenni. Ez régebben leginkább akkor volt, amikor családdal bementünk az üzletházakba, és na akkor mi most ruhát veszünk, és vettünk is valamit, ami mindenki elmondása szerint jó, de aztán mégsem volt olyan jó. Azóta utánajárok, mi az, ami nekem tényleg jó.
2022. szept. 27. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én vintage stílusban öltözködöm.
2022. szept. 27. 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Már kisgyerekkorom óta érzem, hogy milyen stílusú ruhákban érzem magam jól és komfortosan, szóval én sosem görcsöltem rá nagyon erre a stílus-kérdésre 😄
2022. szept. 28. 00:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami tetszik megveszem, nem feszülök ezen, hogy egységes stílusom legyen.
2022. szept. 28. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!