Mit csináljak,hogy ne legyen tevepatam?
Ha úgy húzom fel a nadrágot,hogy kényelmes legyen,és hátul ne lógjon,akkor 🐫,ha meg nem húzom fel ennyire,és akkor kényelmetlen,és hátul lóg.
Tipp s.o.s-ben? :/
Munkában saját nadrágban dgozom,és némelyikben látszik,akkor vagy hosszú felsőt veszek fel,vagy inkább fel sem veszem azt a nadrágot
Olvasgattam egyébként itt gyakori,hátha találok valamit.
Igazából csak azt láttam,hogy mindenki azt írta a kérdeznek,hogy hordjon normális méretű nadrágot.
Ez a méret jó rám😄
Ha ennél én nagyobbat vennék akkor is lenne pata,mert magasra húzom,ha meg nem húzom fel addig,akkor még lóg elől hatul
Valószínüeg az alkatod olyan, hogy laposabb a popód mint a gyár babája, szóval a szabásmita a baj.
Az ilyen gym cuccokat általában fitt, izmos csajokra szabják, szóval az fenék rész is ehhez igazodik.
Esetleg egy másik márkát nézz meg, nekem USApro és Gymshark leggingjeim vannak, puncinál van egy rombusz alakú rész belevarrva, szóval nem szed ketté.
A másik megoldás a koreai divatú edző szoknya-legging, amihez hozzá van varrva egy miniszoknya, hogy ne legyen ki a feneked ha guggolsz.
Nem vagyok lapos hátul egyáltalán
Nem leggigsrol van szó,hanem farmerrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!