Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak,hogy ne legyen...

Mit csináljak,hogy ne legyen tevepatam?

Figyelt kérdés

Ha úgy húzom fel a nadrágot,hogy kényelmes legyen,és hátul ne lógjon,akkor 🐫,ha meg nem húzom fel ennyire,és akkor kényelmetlen,és hátul lóg.

Tipp s.o.s-ben? :/

2022. szept. 27. 08:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
25%
Én tisztasági betéttel szoktam megoldani🤣
2022. szept. 27. 08:47
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Az edzős nadrágban nekem is van. Most azért nem fogok két bugyit hordani. Egyik csaj azt csinálja. Őszintén szólva tojok rá.
2022. szept. 27. 10:58
 3/19 A kérdező kommentje:

Munkában saját nadrágban dgozom,és némelyikben látszik,akkor vagy hosszú felsőt veszek fel,vagy inkább fel sem veszem azt a nadrágot

Olvasgattam egyébként itt gyakori,hátha találok valamit.

Igazából csak azt láttam,hogy mindenki azt írta a kérdeznek,hogy hordjon normális méretű nadrágot.

Ez a méret jó rám😄

Ha ennél én nagyobbat vennék akkor is lenne pata,mert magasra húzom,ha meg nem húzom fel addig,akkor még lóg elől hatul

2022. szept. 27. 11:04
 4/19 anonim ***** válasza:
94%

Valószínüeg az alkatod olyan, hogy laposabb a popód mint a gyár babája, szóval a szabásmita a baj.

Az ilyen gym cuccokat általában fitt, izmos csajokra szabják, szóval az fenék rész is ehhez igazodik.

Esetleg egy másik márkát nézz meg, nekem USApro és Gymshark leggingjeim vannak, puncinál van egy rombusz alakú rész belevarrva, szóval nem szed ketté.

A másik megoldás a koreai divatú edző szoknya-legging, amihez hozzá van varrva egy miniszoknya, hogy ne legyen ki a feneked ha guggolsz.

2022. szept. 27. 11:11
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
Válassz más fazonú nadrágot. Nekem kb 30at kellett fwlprobalni mire lett egy normalis
2022. szept. 27. 11:57
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok lapos hátul egyáltalán

Nem leggigsrol van szó,hanem farmerrol

2022. szept. 27. 12:02
 7/19 anonim ***** válasza:
16%
Gondolom a pasiknak viszont nagyon tetszik!
2022. szept. 27. 12:05
 8/19 anonim ***** válasza:
27%
Talán ne cuppanós nadrágot vegyél fel.
2022. szept. 27. 12:20
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
Próbálj más márkákat, más fazonokat. Meg lehet találni olyan nadrágot ami nem patás, de ehhez az kell, hogy sokat felpróbálj
2022. szept. 27. 13:37
 10/19 anonim ***** válasza:
96%
Valószínűleg húsosabbak a szeméremajkaid! Ha így kényelmes akkor akkor így kényelmes! Még mindig jobb mintha úgy gyűrődne a nadrág a lábad között mintha péniszed lenne!
2022. szept. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!