Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&M-ben altalaban mikor lesz...

H&M-ben altalaban mikor lesz ujra keszleten egy termek?

Figyelt kérdés
van egy pulcsiii aminek nagyon tetszik a szine es amikor megtalaltam akkor még volt abban a szinben csak L méretben ami nekem nagy.. es vartam hogy mikor lesz elerheto S vagy talan még M meretben de azota a keszletbol is elfogyott, minden nap ralesek de nincs keszleten azota sem.. tudjatok hogy egyaltalan lesz e még valamikor ujra keszleten vagy ennyi volt? egyebkent a pulcsi elerheto még 2 masik szinben es azok elerhetoek majdnem az osszes méretben

#méret #online #készlet #keszlethiany
2022. szept. 26. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Írj nekik hogy várható-e
2022. szept. 26. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem az állandó kollekció része, akkor lehet nem is lesz már
2022. szept. 26. 19:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nagyon felkapott ruha, akkor ha lesz belőle méret szinte rögtön elviszik. Én is egyszer folyton lestem ott egy ruhát, lett is belőle egyszer méret, de mire megakartam venni már el is vitték előlem, de szerencsémre aztán megint elérhető lett és akkor megtudtam rendelni.

Teljesen véletlenszerű, de ha gondolod írj nekik, hogy várható e.

2022. szept. 27. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!