Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Irodában dolgozok/ülő munkát...

Irodában dolgozok/ülő munkát végzők ki hogy öltözködik?

Figyelt kérdés

Elsősorban azokra gondolok akiknél nincs fűtés és már most 18-19 fok körül van.

Valószínűleg egész télen 18 fok lesz a maximum amire fűteni fognak nálunk, de már most azokat a ruhákat hordom amiket tavaly télen, de fázom bennük. Ki mit vesz fel, hogy ne fagyjon meg, de azért ne nézzen ki úgy mint egy jegesmedve?

2022. szept. 24. 10:22
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én öltönyözök.
2022. szept. 24. 10:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk elvileg jövőhéttől lesz fűtés, de majd meglátjuk, hogy mennyire fog számítani. Legutóbb farmer volt rajtam, bokacsizma, ujjatlan felső, azon hosszúujjú felső és még így is fáztam, így vettem fel rá egy nagy, vastag, kötött kardigánt, úgy már jó volt. Ha nem lesz normálisan fűtés, akkor valami ilyesmi a terv, 3 réteg már csak elég.
2022. szept. 24. 10:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Farmer, Jack&Jones pulóver rajta egy fekete télikabát. Kinézetem ebben a helyzetben már abszolút nem foglalkoztat. Azzal tisztában vagyok, hogy amúgy is igényesen öltözök fel, a többi nem érdekel. Elvileg lennének olyan napok amikor illene az ing + egy zakó de inkább nem akarok beteg lenni. Nem vagyok ezzel egyedül. Már most is kabátban vagyok mindenhol mert megfagyok nem tudom mi lesz télen.
2022. szept. 24. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:
5%
Aki 18 fokban kabátozik, az mit vesz fel majd kint 5 fokban? Meg -2-ben szélben?
2022. szept. 24. 20:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a héten kb. [link] felsőben kardigánban és farmerban dolgoztam, olyan 14.00-ig így is fáztam, addig a

[link] kabát is rajtam volt. Télre valamit ki kell találni, mert most mikor megyünk haza, annyi fok van kint mint bent. Télen meg nem lesz jó így a még hidegebbe menni. 32/N

2022. szept. 25. 09:29
 6/11 anonim ***** válasza:
17%

4.vagyok.

Talán nem jogos a kérdés? Megsértődtetek?

2022. szept. 25. 11:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Én nem sertodtem meg, de valószínűleg te nem ülő munkát végzel és nem egesznap egyhelybe ülsz, más a 18 fok úgy és ha mozogsz.

Illetve nem a kérdésemre válaszoltál így ebből a szempontból a válaszod nem igazán hasznos.

2022. szept. 25. 13:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Póló

Vékony thermo pulcsi / hosszúujjú

Ing

+ farmer, cipő

Kintre nyilván kabátot veszek, plusz 5 fokban szélben nem szoktam odakint 8 órát ülni...

2022. szept. 26. 17:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Farmer, felső és kardigán. Egyelőre még így nem fázom. Vagy ha kicsit igen, akkor magamra veszem a kendőmet.

Egyébként meg van egy jó meleg tréningfelsőm. Pont leszrom, hogy irodába való-e. Ha hidegebb lesz, akkor felveszem azt.

2022. szept. 27. 11:52
 10/11 anonim ***** válasza:
15%
Én gyorsan, mert mindig késésben vagyok.
2022. szept. 27. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!