Van még olyan lány, aki így öltözködik?
A kép bal oldalán lévő hölgy ruhájára vonatkozik a kérdés: [link]
Természetesen tudom, hogy ez így nyilván csak a legmelegebb időben hordható, de érdekelne, hogy van-e még valaki, aki egy ilyen egyszerű, de mégis nőies összeállítást választana inkább a rövidnadrág helyett...
A rövidebb szoknyát részesítem előnyben, és inkább fehér színben. Felsőben a szexisebbek híve vagyok.
A képen lévő összeállítás inkább alkalmi jellegű.
minden évszakban picit térd fölé érő szoknyákban vagyok.
nyáron harisnya nélkül. tavasszal és ősszel nejlonharisnyával. télen persze vastag harival.
az irodában a munkaruhánk a következőkből áll: fekete (és az alján picit rakott) szoknya fehér blúz és testszínű harisnyát kell hozzá felvenni. sokan nem kedvelik ezt az öltözködést de én szeretem.
magánéletben szoktam viselni más fajta szoknyákat is.
Én 30as vagyok, és nekem ez öregesnek tűnik.
Ez a fazonú top és szoknya előnytelen, ha tökéletes az alakod, akkor is sután áll.
A szín kombó se tetszik, ez a világos menta zöld és a fehér egyszerre se és ünnepi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!