Fiúk/ Férfiak! Nektek oda vonzza a tekinteteteket, hogyha egy lány elegánsan és nőiesen öltözködik?
Persze :) leteznek meg igenyes ferfiak, akiknek nem a pcsagatya es a haspolo jelenti a noiesseget. Nem tudom melyik korodztalyba tartozol, de a fiatalok kozott sajnos egyre kevesebben tudjak ertekelni azt, ha valaki igenyesen, stilusosan oltozkodik.
F25
Hát még szép! Kifejezetten csinosnak tartom a hagyományosabb nőies viseleteket.
De könyörgöm, nehogy futócipőt vegyél fel hozzá. Az úgy, ahogy van, tönkrevágja az egeszet egy jól irányzott stílustöréssel.
Igen, fel tudja kelteni a figyelmemet egy csinos nyári egyberuha, de őszintén szólva engem a farmer-póló-kockás ing kombó is ugyanúgy meg tud mozgatni, ha ízlésesen van összeválogatva.
26/F
Hogyne.
A mai kislányok elbúzásodtak már észre sem veszem őket,de egy NŐ láttán színte lemerevedve figyelek.
Már sajnos kevés nő tudja mi a nőies viselet,de azokon egyszerűen át szoktam nézni, meg egy pillantást sem érdemelnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!