Lányok !! Szeretitek az extra magas derekú nadrágokat?? Köldök felett meddig ér nektek kb? Hol kényelmes hordani ??
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 21:48
11/16 anonim válasza:
En nagyon szeretem. Mivel kicsi vagyok, olyan hatast kelt mintha hosszu labaim lennenek es magasabbnak tunok emiatt. Nekem olyanok vannak amik koldokig ernek kb
12/16 hosszúhajú válasza:
imádom a köldök fölé érőt, mert hosszú dereka van, így gyönyörű vékony derakat csinál és kiemeli, emellett meg hosszabbnak tűnik a láb is, mert magasít.
13/16 anonim válasza:
Dehogy magasít. A felsőtestetek így meg összenyomja, akkora, mint egy 5 évesnek.
14/16 hosszúhajú válasza:
13. nem magasít? vegyél fel egy csípőnadrágot és nézd meg melyikben tűnik hosszabbnak a lábad és melyik hosszít. mivel nem a mellemig húzom fel, marad hely a felsőtestemnek is ne aggódj.
15/16 A kérdező kommentje:
dehogynem persze, hogy magasít!! Meg kell találni a megfelelő derék magasságot, hogy összhangba hozza a lábakat meg a felső testet..nálam ez a magasság jócskán a köldök fölött van
2023. dec. 13. 23:43
16/16 anonim válasza:
Torz. Nadrág 4x olyan hosszú, mint a felső, holott 60%-40% aránynak kéne kb lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!