Lányok !! Szeretitek az extra magas derekú nadrágokat?? Köldök felett meddig ér nektek kb? Hol kényelmes hordani ??
Én csak olyat hordok már 6 éve. Kövérség miatt kezdtem hogy összetartson. De amióta leadtam azt a 30 kilót, azota is csak magasderekú. A csiponadragokbol kilatszik a fenekem kb barmit csinalok, utalom allandoan huzkodni a polot. A mid rise pont a koldok alatt par ujjnyival vegzodik ami 9sszesuoritja a hasat es iszonyat kenyelmetlen nekem. A lehjobb ami a has felett vegzodik. Tehat van pici hasam es a tetejenel ahol mar ugymond visszafele gorbul.
Nekem a stradivarius extra high waisted a kedvencem
Borzalmasak.
A nadrág lábra való, de a magas derekúakból pl a rövidből konkrétan semmi sincs a lábon, csak a fenéken, meg a hason. Tisztára mint egy pelenkás. És ne tegyünk már úgy, mintha a magas derekún kívül kizárólag a csípőnadrág létezne, a 2 között meg semmi.
Eddig mindig közép magasságú
nadrágokat hordtam. Aminek a köldök vonal alatt van valahol a derékmagassága de mindig le csúszkál és húzkodom fel magamon, hogy tartson valamit a derekamon.
Soha nem hordtam ezeknél magasabb derekút , nemis volt rajtam még szerintem.
Viszont rendeltem 3 farmert és véletlenül 2 nagyon magas derekú lett. Fel érnek a bordámig, köldöktől olyan 10 centivel feljebb.
Ezért tettem ki a kérdést, szerintetek gáz ha olyan magasan hordanám?
Egyelőre picit furcsa, de hozzá tudnék szokni.
Nektek mi a tapasztalat? Mindegy meddig ér?
Hol a leg kényelmesebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!