Lányok! Ti szeretitek a 2 m 5 centis pasikat vagy ez már túl magas nektek?
Én nem vagyok se nagyon magas, se nagyon alacsony, szerintem teljesen átlagos a magasságom. 168 cm vagyok. És mindenkitől azt hallom, hogy a fiú legyen magasabb, minél magasabb, annál jobb. Nos, ez ízlés dolga. Én a 170-174 cm magas fiúkra bukok, akik egy fejjel magasabbak nálam, de ha magassarkút húzok, akkor is picit magasabbak vagy egymagasak vagyunk. A 180+ srácoknál nagyon picinek érzem magam, nem tetszik, hogy csak a válláig érek vagy addig se. Szóval nekem sok lenne. DE! Ez ízlés dolga, lehet, hogy közben meg ellennénk és együtt öregednénk meg a magaságtól függetlenül. Pl. a nálam alacsonyabb srácok nem jönnek be, mert legalább egymagasak legyünk, és mégis, egy tőlem kicsit alacsonyabb srácba vagyok szerelmes és nagyon jól elvagyunk, őt sem zavarja. Az, hogy más mit gondol, az ő gondja.
Lényeg: lehet, hogy valakinek sok vagy kevés, de lesz az a szituáció, mikor nem számít.
Igen!😍 Nagy fétisem a magasság!(Én 172cm vagyok.)
Bárcsak átlagban több lenne, a magasabb férfi!
190cm-től szoktam mondani hogy jó. (részemről)
Pont a magasság,az egyik fő szempont nálam. Nekem úgy az igazi valaki,ha felnézhetek rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!