Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy ilyen öltözete...

Szerintetek egy ilyen öltözetet fel lehet venni holnap este/éjjel buliba vagy meleg lesz még hozzá?

Figyelt kérdés

Kicsit rövidebb csizmával venném fel.

[link]

[link]

2022. szept. 16. 07:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
#9 szerintem te egy dagi nő vagy, aki irigyli egy ilyen lány szép vékony csülkeit😁
2022. szept. 16. 12:39
 12/21 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem igaza van a 9-esnek. Oké, hogy mindenki ennyire szabadon akar élni mert mindenhonnan ez dől, de attól még vannak íratlan szabályok, és bizonyos normák amiknek illene megfelelni. Egyetértek azzal, hogy a nők ne rakják már ki a fél seggüket, de ez nem azt jelenti, hogy apácaruhába kell járniuk. A munkahelyen is vannak olyan szabályok amiknek meg kell felelni (nem csak öltözködés terén) hiába éltek ilyen hű de nagyon liberális és szabad életet. És mindezt egy fiatal csinos nőként írom, aki úgy is tud szépen öltözni, hogy nincs kint se a segge, se a melle és nem apáca cuccban jár. Amit takar a ruha, az csak rám és a páromra tartozik.
2022. szept. 16. 13:37
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
#12 ebből a képen látható nadrágból hol van ki a segge? És miért vagy ekkora megmondóember? Nem mindegy neked, hogy mások hogyan öltözködnek?😅
2022. szept. 16. 13:40
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
#12 könyörgöm, egy BULIRÓL van szó, aminek pont az a lényege, hogy az emberek sokkal inkább elengedhetik magukat a munkahelyhez, iskolához, hétköznapokhoz képest. főleg ilyen tét nélküli, senkinek nem ártó dologban, mint hogy ki mit visel.
2022. szept. 16. 13:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen okés. Szerintem a kettes szett jobban néz ki, de egy másik kabáttal még jobb lenne. Az nekem nem annyira tetszik és lehet még meleg lesz hozzá.
2022. szept. 16. 13:51
 16/21 Metionin ***** válasza:
69%
Nézz előrejelzést, egy vastagabb harisnyával jó lehet de ilyen vékonnyal szerintem fázós.
2022. szept. 16. 14:13
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!😊
2022. szept. 16. 14:32
 18/21 NTBS ***** válasza:
Rendben vannak.
2022. szept. 16. 16:08
 19/21 anonim ***** válasza:
61%
Jesszus, milyen hülye emberek vannak! Ezek egyáltalán nem kihívó ruhák!!! Nemcsak buliba, de hétköznapra is teljesen jók!
2022. szept. 16. 17:48
 20/21 anonim ***** válasza:
82%

Én ezeket hétköznapra is simán felvenném. Nincs bennük semmi megbotránkoztató és magamutogató. Ha ez valaki szerint kihívó akkor azok mit szólnak a rövidnacis/miniszoknyás mellkidobófelsős kistinikhez? Mert én elég sok ilyet látok. :D

Az első szett nagyon csinos úgy ahogy van. A másodiknál ennek a kabátnak a stílusa nem tetszik csak.

27/N

2022. szept. 17. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!