Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy ilyen öltözete...

Szerintetek egy ilyen öltözetet fel lehet venni holnap este/éjjel buliba vagy meleg lesz még hozzá?

Figyelt kérdés

Kicsit rövidebb csizmával venném fel.

[link]

[link]

2022. szept. 16. 07:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem fogsz fázni rövidnadrágban? Nálunk most is 15 fok van kint, szakad az eső, és a napokra már minden napra ennyi fokot ír kb. Szerintem a felső, kabát az rendben van, de a rövidnadrág az már szerintem túl hideg lenne, de te tudod.
2022. szept. 16. 08:16
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Kellő piamennyiség után nem érzed a hideget, csak meg ne fázz.
2022. szept. 16. 08:38
 3/21 anonim ***** válasza:
43%
A rövidnaciban fázni fogsz, a kabát meg borzalmas :/
2022. szept. 16. 08:51
 4/21 anonim ***** válasza:
30%
Egyik sem tetszik. Kivagyok a rövidnadrág+csizma+nagykabát kombótól. Fázol, de azért kiakarod rakni a csülköket és közben megsértődsz ha valaki szexuális céllal beszól. A gagyi kínai nejlon zacskós műbőr cuccoktól meg pláne. Vagy minőségi műbőr vagy igazi bőr. Nem látom értelmét, ráadásul mind a kettő nekem olyan Miss Pics@ hatású.
2022. szept. 16. 09:05
 5/21 anonim ***** válasza:
54%
Az 1. Szett nagyon jó...de rövidnadrágba éjjel megfagysz.
2022. szept. 16. 09:13
 6/21 anonim ***** válasza:
72%

Nekem tetszik. Bár az első bakancsa nem az én stílusom.

Szerintem jó. Nem túl meleg, nem túl hideg. A harisnya sokat számít. Télen is hordok szoknyát harisnyával.

Nálunk egyébként esik, de egyáltalán nincs olyan hideg, mint amit mondtak.

És persze az is számít, hogy hova mész. Gondolom, nem szabadtéri buli lesz.

2022. szept. 16. 09:39
 7/21 anonim ***** válasza:
66%
szerintem passzol az évszakhoz.
2022. szept. 16. 12:05
 8/21 anonim ***** válasza:
79%

"Fázol, de azért kiakarod rakni a csülköket és közben megsértődsz ha valaki szexuális céllal beszól."

túl kéne már lépni ezen, bátya. csak a tróger suttyók szokása szexuális céllal beszólogatni. egy buliba meg még szép, hogy nem apácajelmezben mennek a csajok

2022. szept. 16. 12:08
 9/21 anonim ***** válasza:
9%
Ki a franc mondta, hogy apácajelmezben menjen? Senki. Fel lehet ám úgy is ízlésesen és dekoratívan öltözni, hogy nem pitsagatyát vesznek fel. Ezt a két végletet ismeritek. Vagy mini ruha vagy apácajelmez. A kettő közötti átmenet az hol van? Lehet, hogy csak a trógerek szólnak be, de attól még beszólnak, és előbb szólnak be egy ilyen öltözet miatt...
2022. szept. 16. 12:21
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

#9 kultúrországokban ez úgy néz ki, hogy mindenki abban az öltözékben megy bulizni, amiben tetszik magának, vagy amit kényelmesnek tart. egyrészt olyan öltözék nincs, ami minden embernek tetszik, másrészt van olyan öltözék, aki nem sok embernek tetszik, de ilyenben is el vagy fogadva, senki nem fog beszólogatni, háborogni, fikázni.

na most tudom, hogy kis hazánk nem igazán kultúrország, de a te hozzáállásodról sem igazán lehet elmondani, hogy javítana a helyzeten

2022. szept. 16. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!