Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van itt olyan kedves lány/hölg...

Van itt olyan kedves lány/hölgy aki segítene öltözködéssel kapcsolatban egy meleg fiúnak?

Figyelt kérdés
Vékony vagyok, lányos alkatom van. Csak nem találom a magamra megfelelő stílust.
2022. aug. 29. 09:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Figyu! Öltözködés szempontjából lényegtelen, hogy melyik nemhez vonzódsz.

Ami alap kell legyen mindenkinél, hetero, meleg, nő, férfi. Mindegy.

Tehát: ápoltság, frissen mosott hsj, dezodor, parfüm mertékkel. Körmök rendben legyenek. Kis borosta piszok dögös.

A ruházat legyen mindig tiszta, illatos (nem izzadszagú) és lezser elegáns.

Farmer+ ing + szolidabb sportcipő, vagy elegánsabb vászoncipő esetleg bőr + zakó.

Nekem ez a stílus jön be. Inkább "túlöltözött" legyen valaki, mint alulöltözött.

2022. aug. 29. 10:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Játszhatsz a színekkel is. Rozsdabarna, kék, bézs, stb.

Olyan színeket használj, amik kiemelik a szemedet vagy passzolnak a hajad színéhez.

Érdemes végigböngészni a korábbi évek divatját, pl. YT-on rengeteg divattal kapcsolatos videót találsz, leginkább angol nyelven, de lehet őket követni akkor is, ha esetleg nem beszélsz angolul.

Pl. a '70 években már jól keveredett a csinos és a modern stílus, emiatt a '60-as évekből is meríthetsz ötleteket. Ezeket keverheted 2022 trendjeivel.

Nem tudom, pontosan, milyen stílus vonz, vagy hogy hogy nézel ki, így nehéz elképzelni, de amiket a többiekkel együtt írtunk, talán segít megtalálni a saját stílusodat :)

2022. aug. 29. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!