Szerintetek fehér nadrágkösztüm lányoknak milyen ballagásra?
Mi matróz blúzban ballagtunk a gimiben és fekete egyenszoknyát kellett csináltatni, szerintem nagyjából megfelelt mindenkinek. Az ofő vetette fel az ötletet, hogy milyen jó lenne egy blézert is varratni hozzá ugyanabból az anyagból . Aztán páran kaptunk is a lehetőségen, nekem nagyon tetszett. Több, mint 10 éve ballagtunk el,de a blézer még jó,a szoknyát viszont kihíztam :D
Kérdező,a tetőtől talpig fehér szerintem sem a legjobb választás, én max egy esküvőre tudnám elképzelni ezt a szettet. Ha a többség megszavazta a fehéret, akkor sajnos bele kell törődni. Max eladod FB marketplace -n :)
Max saját esküvőre illik fehérben menni. De felvehetitek a fehér kosztümfelsőt állás interjúra fekete nadrággal/szoknyával, vagy akár színessel is.
A fehér nadrágot is fel lehet venni a későbbiekben egy színes felsővel akár.
Pont az a baj, hogy a többség szavazta meg a fehéret. :(
Nincs mit tenni. De hogy arra egy csomó pénzt kiadni. :(
Pláne mostani helyzetekben már duplán fáj.
Igen, 14-es, a suli 5. napján. A végzősöknek már most megbeszélés van a ruhákról, mert a szalagavatón már abban a ruhában lesznek. A szalagavatót meg sok helyen előrehozták okt. vége felére. Így égető a dolog sok végzős osztály esetében.
Abba egyébként még nem is gondoltam bele, hogy megvarratják aranyáron szalagavatóra, aztán ha valakire netán nem lesz jó majd jövő májusban, júniusban, akkor kuka.
Persze biztos a többségnek jó lesz, de biztos lesz akinek nem. :(
Nem értem én ezt a világot! Minden sz...t kitalálnak, ráerőlteti a többi szülő mindenkire (mert alapjában ez történik).
Én úgy gondolom az osztályfőnöknek kéne kicsit irányt mutatni, hogy mégse hófehéret már.
Még abban is benne van az ember, hogy a blézer fehér, de nadrág fekete.
A legjobb a fekete nadrágkosztüm lenne és esetleg hogyha különlegesebbet szeretnének akkor lehetne a blúz különlegesebb esetleg.
De mindegy. MÁr úgy néz ki eldőlt. :(
Annak idején nekem is volt egy matrózblúz, annyit kértek, hogy szoknya fekete legyen, még csak a hosszát se szabták meg. Jó annyit mondtak ne mini, hogy ki legyen belőle a minden.
Sőt még a cipőt sem szabták meg, mondták, hogy fekete inkább, esetleg fehér.
Még is meg tudott lenni a szalagavató ünnepiesen, megvolt a ballagás ünnepiesen és szépen.
Én úgy gondolom nem attól lesz különleges egy ilyen esemény, hogy egy vagyonért (még ha a legolcsóbbat is nézzük) ilyenkor veszünk egyenruhát. A másik, hogy nem csak az anyagi kiadást erőltetik rá a többire úgymond, hanem még a stílust is, színt is, ami lehet az adott illetőnek nagyon nem áll jól. (ugye nem mindenki tökéletes alakú, méretű stb.)
De egyre jobban úgy látom, hogy a mai világ csak a külsőségekről szól.
A többi szülő meg nem is mer már szólni, a gyerekről nem is beszélve. Valahogy kinyögik, túl lesznek rajta, de ennyi. Sőt én úgy gondolom, hogy ezzel akár néhány tanuló örömét is nagyon nagyon elrontják.
Én értem, hogy szép az egyben, egységes. De egyszerűbben és sokkal olcsóbban is meg lehet oldani, kevesebb elvárással. Pl ahogy nálam volt, hogy csak a blúz egységes pl.
Nagyon köszönöm minden válaszolónak, aki válaszolt és elmondta az ő véleményét, szemszögét.
Ha valakinek van még kedve válaszolni, szívesen fogadok válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!