Szerintetek fehér nadrágkösztüm lányoknak milyen ballagásra?
Középiskola. Pont ez a kérdés, hogy a többség fehéret akar. De nekem nagyon nem jön be, sőt. Soha többé nem is fogom használni és iszonyú sokban van/lesz.
Még vannak páran akiknek nem tetszik, de nem mernek szólni.
:(
Ilyen esetben a többség szava dönt, amit a szülők pénztárcájához mérve kell kiválasztani. Ha a többség fehéret akar, és a szülők ezt támogatják anyagilag is, akkor nincs mit tenni. Minden közösségben vannak olyanok, akiknek nem egyezik a véleménye a többséggel,ez természetes. Ahogy az is, hogy szavazni kell és a legtöbb szavazatot kapott összeállítás fog nyerni.
Az, hogy utána nem fogod felvenni, az még olyan, hogy a legtöbben kb 2 év alatt ki szokták hízni, nőni a ballagási ruhájukat. Szóval lehet, hogy tetszik valami, akkor sem fogod többet felvenni.
Nálunk simán mindenki abban ment amiben akart. Csak annyi volt megszabva, hogy ne zöld-pink-sárga színkavalkád legyen, hanem fekete-fehér + esetleg sötét színek (pl sötétkék).
Nem tudom honnan jött ez hirtelen, hogy mindenki ugyanolyan legyen. S még csak nem is 1000 éve ballagtam 12.-ből, hanem csak 2 éve...
A ballagási ruhának pont az a lényege, hogy a ballagó megkapja az első "felnőtt" ruháját, egy öltönyt, kosztümöt, amiben elkezdhet dolgozni, amiben komolyan vehető kinézete van. Fontos lenne, hogy ne legyen kirívó, minden testalkatú lányon/fiún mutatós legyen, de pl. egyáltalán nem lenne fontos, hogy tök egyforma legyen. Abban meg lehet egyezni, hogy világos vagy sötét a szín, amit kiválaszt az osztály.
Az én időmben Girardi kalap, matróz blúz, és egy hosszú szűk szoknya volt a ballagási ruhák, a fenéken egy hatalmas masnival. Mondanom sem kell, hogy ünnepség után azonnal ment az egész szett a kukába.
Szavazzátok meg az osztályban. Akiknek nem tetszik, azok szavazzák le. Mondjátok el hogy nempraktikus.
Ha meg a többség ezt akarja, így a
Jártál. Szerintem nagyon kevesen vannak akik nem csak egyszer veszik fel a ballagási ruhájukwz
Szerintem jól néz ki, elegáns és mindenkihez illik a fehér.
Ha nem szereted, eladhatod a ballagás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!