Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek fehér nadrágkösztü...

Szerintetek fehér nadrágkösztüm lányoknak milyen ballagásra?

Figyelt kérdés

#ballagás #fehér nadrágkosztüm
2022. szept. 7. 09:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Milyen ballagás? Nem mindegy, hogy általános iskola vagy középsuli. Amúgy a legtöbb helyen meg van szabva, hogy mit lehet felvenni. Van, ahol külön varratnak ballagásra egyenruhát az osztálynak.
2022. szept. 7. 09:47
 2/17 A kérdező kommentje:

Középiskola. Pont ez a kérdés, hogy a többség fehéret akar. De nekem nagyon nem jön be, sőt. Soha többé nem is fogom használni és iszonyú sokban van/lesz.

Még vannak páran akiknek nem tetszik, de nem mernek szólni.

:(

2022. szept. 7. 09:51
 3/17 anonim ***** válasza:
53%

Ilyen esetben a többség szava dönt, amit a szülők pénztárcájához mérve kell kiválasztani. Ha a többség fehéret akar, és a szülők ezt támogatják anyagilag is, akkor nincs mit tenni. Minden közösségben vannak olyanok, akiknek nem egyezik a véleménye a többséggel,ez természetes. Ahogy az is, hogy szavazni kell és a legtöbb szavazatot kapott összeállítás fog nyerni.

Az, hogy utána nem fogod felvenni, az még olyan, hogy a legtöbben kb 2 év alatt ki szokták hízni, nőni a ballagási ruhájukat. Szóval lehet, hogy tetszik valami, akkor sem fogod többet felvenni.

2022. szept. 7. 09:56
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
Előző vagyok, még annyi, hogy nálunk anno csupa lány osztályban ez úgy volt, hogy a szülők megszabtak egy maximális árat, amíg elmehettünk, ez alapján választottunk ki több fazont. Utána titkos szavazást tartottunk. 9-15 arányban szavaztak meg a többiek egy krém kosztüm + fehér alapon fekete pöttyös míder összeállítást. Senki nem vette fel azóta sem, bár az tény, hogy a fotókon piszok jól mutatott attól függetlenül, hogy egyáltalán nem tetszett akkoriban az a ruha.
2022. szept. 7. 10:01
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Vannk olyanok, akik használják ballagás után még a kosztümöt, akármilyen színű is? Én soha többé nem vettem fel.
2022. szept. 7. 10:11
 6/17 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk simán mindenki abban ment amiben akart. Csak annyi volt megszabva, hogy ne zöld-pink-sárga színkavalkád legyen, hanem fekete-fehér + esetleg sötét színek (pl sötétkék).

Nem tudom honnan jött ez hirtelen, hogy mindenki ugyanolyan legyen. S még csak nem is 1000 éve ballagtam 12.-ből, hanem csak 2 éve...

2022. szept. 7. 10:22
 7/17 anonim ***** válasza:
36%

A ballagási ruhának pont az a lényege, hogy a ballagó megkapja az első "felnőtt" ruháját, egy öltönyt, kosztümöt, amiben elkezdhet dolgozni, amiben komolyan vehető kinézete van. Fontos lenne, hogy ne legyen kirívó, minden testalkatú lányon/fiún mutatós legyen, de pl. egyáltalán nem lenne fontos, hogy tök egyforma legyen. Abban meg lehet egyezni, hogy világos vagy sötét a szín, amit kiválaszt az osztály.

Az én időmben Girardi kalap, matróz blúz, és egy hosszú szűk szoknya volt a ballagási ruhák, a fenéken egy hatalmas masnival. Mondanom sem kell, hogy ünnepség után azonnal ment az egész szett a kukába.

2022. szept. 7. 10:24
 8/17 anonim ***** válasza:
48%

Szavazzátok meg az osztályban. Akiknek nem tetszik, azok szavazzák le. Mondjátok el hogy nempraktikus.

Ha meg a többség ezt akarja, így a

Jártál. Szerintem nagyon kevesen vannak akik nem csak egyszer veszik fel a ballagási ruhájukwz

2022. szept. 7. 10:37
 9/17 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem jól néz ki, elegáns és mindenkihez illik a fehér.

Ha nem szereted, eladhatod a ballagás után.

2022. szept. 7. 11:22
 10/17 Metionin ***** válasza:
81%
Szerintem is abszolút használhatatlan. Egy csomó embernek nem áll jól, ha már van egy minimális súlyfelesleg az illetőn és rettentő módon koszolódik. Főleg ha jó drága is, azért egy fekete, sötétkék, szürke vagy hasonló kosztümnek legalább egyes részeit lehet használni állásinterjún meg egyetemen vizsgákon. Nem mindenki növi vagy hízza ki azonnal, így nem mindegy, hogy a szülőkkel egy később is használható cuccot fizettetnek ki vagy ballagás után kuka az egész.
2022. szept. 7. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!