Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azokat, akik nyitott cipőt...

Azokat, akik nyitott cipőt hordanak, nem zavarja ha a nap végére tiszta por meg kosz a lábuk?

Figyelt kérdés
Itt főleg a nőkre gondolok, de a pasik is hordanak szandált meg hasonlókat, én még gyerekkoromban hordtam, de nagyon zavart mikor koszos lett a lábam, mert megy rá por egy csomó nap közben, és akkor nagyon megmosni sincs lehetőség.
2022. szept. 7. 08:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10.

"Cipőből is vannak ragacsos szarok"

Csak annak, aki idióta módon zokni nélkül hord cipőt.

2022. szept. 8. 11:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Először is nem, nem lesz tiszta por meg kosz a lábam, mert nem tanyára veszem fel a nyitott lábbelit. Másodszor pedig úgyis az az első, hogy kezet és lábat mosok, ahogy hazaérek, akár zárt, akár nyílt cipő volt rajtam, úgyhogy tök mindegy, ha esetleg kicsit poros is lett, mivel rendszeresen tisztálkodom, nálam ez nem okoz problémát.
2022. szept. 9. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!