Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azokat, akik nyitott cipőt...

Azokat, akik nyitott cipőt hordanak, nem zavarja ha a nap végére tiszta por meg kosz a lábuk?

Figyelt kérdés
Itt főleg a nőkre gondolok, de a pasik is hordanak szandált meg hasonlókat, én még gyerekkoromban hordtam, de nagyon zavart mikor koszos lett a lábam, mert megy rá por egy csomó nap közben, és akkor nagyon megmosni sincs lehetőség.
2022. szept. 7. 08:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
Engem is nagyon zavar.
2022. szept. 7. 08:46
 2/12 anonim válasza:
7%
Majd amikor már a korod miatt a legyengült immunrendszernél jön a csomó bakteriális fertőzés, a kosz lesz a legkevesebb gondod...
2022. szept. 7. 08:51
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem szokott koszos lenni a lábam a városban sétálva. Nem is értem.
2022. szept. 7. 09:01
 4/12 Andizsuzsi ***** válasza:
81%
Engem jobban zavar, ha nyáron a zárt cipőben izzad egész nap a lábam, de ez nyilván szokás kérdése.
2022. szept. 7. 09:18
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Azért veszek szandálba zoknit, hogy ne a lábfejem koszolódjon
2022. szept. 7. 09:21
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem egy poros, aszfaltos út nélküli faluban mászkálsz hosszú kilométereket, nem lesz láthatóan koszos a lábad...
2022. szept. 7. 09:40
 7/12 anonim ***** válasza:
34%
4#: De akkor miért viselsz nyáron zárt cipőt (ha nem kötelező)?
2022. szept. 7. 11:24
 8/12 Metionin ***** válasza:
71%
Ahol szandálban közlekedek, ott nem lesz retkes. Ahol tudom, hogy retkes lesz, oda eleve zárt cipőt veszek fel.
2022. szept. 7. 12:18
 9/12 anonim ***** válasza:
31%

4.

Kevés dologban izzad jobban, mint ezekben a ragacsos szarokban a talp, mezítláb. Ha meg cipőben, normális zokniban izzad, abból te semmit nem fogsz észrevenni, amíg le nem veszed, addig biztos. Cserében tart, nem csúszik, lábad nem lesz koszos, kényelmes, véd.

2022. szept. 7. 19:20
 10/12 Andizsuzsi ***** válasza:
51%

"ezekben a ragacsos szarokban"

Cipőből is vannak ragacsos szarok, és szandálból is minőségi, bőrből készültek.De mondom, ez szokás kérdése.

"De akkor miért viselsz nyáron zárt cipőt (ha nem kötelező)?"

Nem viselek.

2022. szept. 8. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!