Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha férfi bőrkabátot veszek...

Ha férfi bőrkabátot veszek magamnak, az nagyon gáz? 36 N

Figyelt kérdés
Megpróbálom kommentben elküldeni a képet. 3 XL kell nekem, mert túl nagyok a melleim, meg dagadt is vagyok.

2022. szept. 5. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10.

Köszi.

De a lényeg ugyanaz.

2022. szept. 7. 11:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Gyakran elfelejtem hogy mennyire fontos a külső! De már tudom! Megvettem a bátyámnak egyébként. Teljesen érthető, hogy külső alapján ítélnek. Mostantól ügyelni fogok, hogy mit veszek fel. És hogy nézek ki. Súlyos lelki beteg vagyok, sokféle zavarral szenvedek. Például kényszerbetegség és személyiségzavar. De a férfi öltözködés akkor sem helyén való. Nem akarom a nőket szégyeníteni, sem magamat. 😑
2022. szept. 7. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen jó, nyugodtan felveheted. Ne figyelj a 2 pipás nyomorékra. Mindig itt sír a szája szegénynek, hogy a férfiak el vannak ítélve ha búzásan öltözkösnek, aztán csak daccból próbál hergelni. :D A való életben senki nem szól be egy nőnek, ha férfi ruhát visel, viszont szoknyás/haspólós férfiakat továbbra se látunk az utcán járni mert fordítva ez nem így van.😌🤭
2022. szept. 8. 04:46
 14/14 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon jól döntöttél kérdező, főleg ha ilyen gondokkal küzdesz amiket leírtál.

Jól kezelted a lényeget, annak ellenére, hogy sok gonosz véleményező volt aki támogatta a férfi ruha viseletét.

2022. szept. 8. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!