Ha férfi bőrkabátot veszek magamnak, az nagyon gáz? 36 N
Hát eléggé szánalmas és homárkás benyomást fogsz kelteni, de olvasd el ezt a kérdés alatti kommenteket, itt kifejtik páran, hogy mi a véleményük azokról akik a másik nem ruháit hordják.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Mar bocsi hogy beleszólok.Megnéztem a kabátot.Klasz kis bőrdzseki.
Tényleg.
A kérdes hogy eleve ilyen e a stilusod.
A másik amihez hozzászólnék.A ferfi kabát nőn meg az unisex stb.
Abba a vitába nem mennék bele hogy nő vagy férfi mit hordhat,meg ki lesz ettől homár vagy lesbikus stb.Ezek engem nem érdekelnek.Szoknyát nem fogok felvenni férfiként az tuti.Viszont ha vki ez ellen küzd es tüntetőleg mégis hordaná,tegye.Én a magam reszéről lexarom hogy ki mit aggat magára,meg azt is hogy b.zi e,vagy nem.
Ha az,az sem baj.Én nem vagyok az,és így nyilván abbéli kapcsolatom nem lesz vele úgysem.Tehát egészségére.
Amit viszont a legfontosabbnak tartanék kiemelni az a kabát szabása.
Ez egy férfi szabású kabát.Széles váll keskeny csípő,derék.Nomost a te testalkatodra nem tudom ez mennyire illik.Érdemes lenne mindenféleképpen felpróbálnod és a tükörben megnézned hogy áll a kabát rajtad,mielőtt megvennéd.
Ha jó,hordd egészseggel.
Na látod kérdező!
Tudsz te normálisan is öltözködni.
Ha van női, akkor mi a francért égetnéd magad??
Ez valami próba, hogy merek e férfi ruhát felvenni?
Nem hiszem el hogy nincs a női osztályon választék, mikor minden üzletben nagyobb teret foglalnak el.
És még így is akadnak nők akiknek ez sem elég, még a férfi ruhát is elakarják venni a férfiaktól.
Aztán ha én jó hiszemüen veszek egy férfi ruhát, de meglátom egy nőn, azonnal elbizonytalanodok, hogy most akkor én női ruhát vettem fel? Vagy ő vett fel férfit? Vagy most már nincsenek nemük a ruháknak..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!