Jól látom, hogy mostanában egyre több lány, ill. nő hord nyáron is szandál/papucs helyett zárt cipőt zoknival?
Én meg továbbra is azt látom, hogy rengeteg lány/nő hord papucsot az utcán. Főleg a gyógypapucsok kerültek előtérbe és a klasszikus hagyományos pántúak.
Kérdező, nem hiszem, hogy a nők között sokan gerjednének a férfi lábakra vagy egyáltalán tudomást vennének róla, emiatt igazán nem kell tartani. :)
Az #5-ös válaszolót nagyon sajnálom, hogy emiatt sem vesz fel nyitott lábbelit. Egy lábfétises mit tenne vajon az utcán? Megnézi a lábad és kész. Vagy ajánlatokat tettek korábban? Ugyanúgy minden mást is megnéznek rajtad.
Sehol nem említettem hogy sajnálni kellene. :D Világosan leírtam, hogy "Nem ez az egyedüli ok". ;)
"Megnézi a lábad és kész." - igen, és? Én meg nem akarom hogy a lábamra gondolva recsizzen később. Vagy hogy emiatt próbálkozzon be nálam.
"Ugyanúgy minden mást is megnéznek rajtad." - ugyanúgy minden más erogén zónát is ruhával szoktam fedni.
Azért még egy dolgot hozzátennék ehhez a témához. Elég kevés olyan ember van (akár nő, akár férfi), akinek szép, esztétikus, hovatovább ápolt lábai vannak. Ilyenkor szezonban sok embernek ránézek a lábára és a hányinger fog el. Nem hiszem hogy nekik egy flip-flopban nap-mint-nap közszemlére kéne tenni. De mondok egy példát. Csinos nő, még ápolt is, de valami olyan förtelmes, ronda, csontos, bütykös, kalapácsujjas lábfeje van... Lehet, hogy sokan felismerték ezt, ezért sem akarják mutogatni nyitott lábbeliben. Ez is lehet a feltett kérdés oka.
#6-os voltam
"Mindenki azt vesz fel, amit akar"
Akkor mégis miért sajnálsz amiért azt veszek fel amit akarok???
"Az #5-ös válaszolót nagyon sajnálom"
Akkor viszont nem igazán értem miért válaszoltál arra, amiben világosan a #11-est szólítottam meg. :D
Te el vagy tájolódva!
Én nem arra válaszoltam, hanem hozzászóltam a témához.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!