Jól látom, hogy mostanában egyre több lány, ill. nő hord nyáron is szandál/papucs helyett zárt cipőt zoknival?
Igen, én is észrevettem. Mindenki rajott hogy a balerina cipo kenyelmetlen es rossz a lábnak.
A szandálokban pedig nem lehet 10 kilometereket talpalni. Marpedig nyaralaskor, olyan munkahelyen vagy csak evy bevasarlos napon az megvan. Szoval marad a zart kenyelmes cipo
Honnan veszed hogy büdös, vagy hogy odadugják a párjuknak? :D
Szerintem mindenhol sok a lábfétises.
Én nő vagyok és bizony a fétisesek miatt SE hordok nyitott lábbelit. Nem ez az egyedüli ok, de ez is számít.
Köszi az (eddigi) válaszokat!
Én pont a másik oldalt képviselem, fiú vagyok, és nyáron szandált hordok mezítláb. A lábfétisesek miatt nem fogom takarni a lábam melegben (lányoktól még be is jön, ha megnézik, ápolom egyébként is megfelelően), illetve ha por kerül rá, nap végén úgyis lemosom. Persze megértem azokat is, akik ezeket nem akarják átélni, és zárt cipőt vesznek, akár lány, akár fiú. Én mindenesetre inkább elviselek némi koszt a lábamon, mint hogy melegem legyen zárt cipőben, zokniban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!