Gáz rövidnadrág alá a fekete nejlon harisnya?
Figyelt kérdés
Férfiak és nők véleményére is kíváncsi vagyok. Jól néz ki? Nem kék rövid nadrággal hanem mondjuk feketével. Akár ősszel ilyet hordani az gáz?2022. aug. 25. 14:57
32/40 anonim válasza:
#28 Én úgy lennék rá kíváncsi, hogy ha szembe jön, mit szólnék rá hirtelen.
33/40 anonim válasza:
Hát én már voltam így utcán, nemigazán érdekelt senkit.
34/40 A kérdező kommentje:
Hát lány vagyok de szerintem eltudjátok képzelni/beírni ezért szükségtelennek érzem.
2022. aug. 31. 08:45
36/40 anonim válasza:
31.
Szerinted ekkorát kérdezett?
37/40 anonim válasza:
én harisnyát nem tudok elképzelni rövidnacival, csakis szoknyával, így sokkal nőiesebb szerintem.
38/40 anonim válasza:
37.
Végre egy értelmes válasz.
De ne aggódj, téged is lepontoznak..
39/40 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, hogy mit értünk rövidnadrág alatt.
Térdig érő? Combközépig érő? Netán p*csanadrág? Farmer, szövet, bőrhatású?
Mindegyik más helyre és alkalomra való.
40/40 anonim válasza:
10000 -szer jobb, mint, ha bármilyen hosszúságú leggings lenne rajtad valami haspólóval, na az az igazi ízléstelenség netovábbja, amíg a seggedre nem feszül a cucc meg a vénuszdombodra, addig már csak ízlés kérdése, szóval igen, simán jó, de ahogyan előttem is írták, ne picsanadrággal, sőt azt meg a leggingset egyáltalán nadrágként ne !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!