Ma reggel láttam egy srácot fekete vekony harisnya volt rajta a rövidnadrág alatt. En még sose mertem igy felvenni! Ez divat lett? Szivesen hirdanam én is igy 26 ff!
Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 03:49
2/45 anonim válasza:
Nem, még mindig nem.
Lefotózhattad volna, kíváncsi lennék hogy mutatott.
3/45 anonim válasza:
Nem divat. "Férfinek" pedig röhejes.
4/45 anonim válasza:
Egyre rosszabb ez az ország. Te jó ég, elért ide az lmbqt privégium. Világ vége van
5/45 anonim válasza:
03:49-kor kiírt kérdés úgy kezdődik, hogy ma reggel. Ez egy kicsit elgondolkodtató.
6/45 Noren1989 válasza:
Am sok futàrt làtok vastag harisnyàban, szóval...vagy te neccharisnyàs fricit làttàl?
7/45 anonim válasza:
10 bringás futárból legalább 5 így hordja, nincs ebben semmi újdonság. Sporthoz praktikus.
8/45 anonim válasza:
Bringások szokták így, meg ahhoz is el tudom képzelni hogy reggel ugye hűvös van, de délben meg meg lehet sülni, így nem kell fáznia de váltás gatyát se kell magával hordania, egy gombócba gyűrt harisnya meg kb a zsebedbe is befér.
9/45 anonim válasza:
Csak ebben a szerencsétlen nacionalista Orbán imádó országban szörnyűlködnek ilyenen 🌝. Ha akarod húzd fel bátran!
10/45 anonim válasza:
Én gyakran hordok testszínű nylonharisnyát, jól néz ki azért hordják a nők is, a ffiaknak is 2 lába van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!