Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ma reggel láttam egy srácot...

Ma reggel láttam egy srácot fekete vekony harisnya volt rajta a rövidnadrág alatt. En még sose mertem igy felvenni! Ez divat lett? Szivesen hirdanam én is igy 26 ff!

Figyelt kérdés

2022. máj. 26. 03:49
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
18%
#30 női, hiszen 10 nőből 9 utálja, sokan egész életében nem veszi fel 🌝
2022. máj. 26. 17:32
 32/45 anonim ***** válasza:
85%
Nem minden srácnak szőrös a lába, manapság már elég sokan szőrtelenítik.
2022. máj. 26. 20:43
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Egy tévé reklámban kellene bemutató nylonharisnya férfi divatot és így jönne divatba, minden akadályok nélkül enyi.
2022. máj. 26. 21:29
 34/45 anonim ***** válasza:
25%
Az emberek 90%a akkor is kinevetne a harisnyas borotvalt labu faszicsajokat 😀
2022. máj. 26. 21:45
 35/45 anonim ***** válasza:
68%
30-as válaszoló vagyok. Egy ténymegállapítást tettem. Ez miért lett lepontozva? Hát nálunk elég furán néznének ha férfiként bárki nejlonharisnyát hordana, minimum búzának néznék, az biztos. De szerintem nem csak itt faluhelyen, hanem a fővárosban is. Egy biztos: férfinek egyáltalán nem szokványos. Ez TÉNY. Őszintén ne mondja már senki sem, hogy ez nem így van. Persze felőlem mindenki azt hord, amit akar.
2022. máj. 27. 06:34
 36/45 anonim ***** válasza:
84%
#35 ebben a putyinizált országban bármiért melegnek nézhetnek egy heteró ffit. Pl ha bokazoknit is hord, vagy ha sokat van ffiakkal, női barátja nincs, ha kicsit szűkebb farmert hord, ha alapból kevésbé szőrös lábú, ha lányos arcú, ha vékony alkatú, ha fülbevalót hord, ha nincs barátnője 2 hónapja, ha sortot hord, ha a hangja nem erős ffias stb.
2022. máj. 27. 08:17
 37/45 anonim ***** válasza:
90%
#36: Azért ez nem az a kategória... De legyen igazad na.
2022. máj. 27. 14:08
 38/45 anonim ***** válasza:
82%
Vedd fel.Én is feketét hordok amin rózsaszín pötyök vannak.
2022. máj. 27. 15:53
 39/45 anonim ***** válasza:
85%

Azt azért leszögezném hogy a bringások nem egészen nejlon harisnyát hordanak hanem leggings kimondott sportolásra és van férfiaknak is ami telejsen elfogadott. A kérdező nyilván átlagos nejlon harisnyás srácot láthatott ami azért egy férfin rövidnadrággal elég "furcsa" de még személy szerint nőkön is elég furán áll a harisnya ndrág rövidnadrággal de ez már az én véleményem.

De a srácra visszatérve lehet hogy kompressziós harisnya volt rajta amik közt van ami úgy néz ki mint egy átlagos nejlon harisnya. Egy időbe nekem is kellett hordanom és nyáron is hordtam. Mondanom sem kell hosszú nadrággal pokoli volt, rövid nadrággal csak itthon mertem hordani de azzal is iszonyat kellemetlenül éreztem magam amikor csak kimentem az udvarra.

2022. máj. 28. 00:15
 40/45 anonim ***** válasza:
79%
#39 látszik neked is milyen nagy vmi a harisnya, akár nylon, akár nem 🌝. És mások is érhetettlen módon túlreagálják.
2022. máj. 28. 08:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!