Gáz rövidnadrág alá a fekete nejlon harisnya?
Figyelt kérdés
Férfiak és nők véleményére is kíváncsi vagyok. Jól néz ki? Nem kék rövid nadrággal hanem mondjuk feketével. Akár ősszel ilyet hordani az gáz?2022. aug. 25. 14:57
22/40 anonim válasza:
Miért akartok ennyire fotót? Lábfétisetek van? Nem lehet elképzelni egy rövidnadrágot harisnyával? Hogy lehetne kamu egy ilyen kérdés? De amúgy ha beírod google-be, hogy rövidnadrág harisnya, akkor kidobja. Tessék:
23/40 anonim válasza:
Nem szerintem erre verik ki a kis pöcsüket...
25/40 anonim válasza:
Baszki belinkeltem egy csomó képet amin ez van! Hogy lehet kamu egy ilyen kérdés? XDD
26/40 anonim válasza:
Azt még mindig nem tudjuk, hogy a kérdező férfiként vagy nőként akarná felvenni.
27/40 anonim válasza:
Mindegy szerintem.. en mar lattam.pasut is olyan szerelesbe.
28/40 anonim válasza:
Én még nem de kíváncsi lennék rá élőben.
29/40 anonim válasza:
#28 Vegyél fel egyet és meglátod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!