Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A ruhaboltokban most miért...

A ruhaboltokban most miért inkább ezek a bővebb szárú farmerok vannak kirakva?

Figyelt kérdés
Nem sok emberen látom továbbra sem ezeket a bő szárú nadrágokat, a skinnyt annál inkább látom másokon. Viszont a boltokban meg inkább ezek a bő szárú nadrágok vannak kipakolva, skinny annyira nem.
2022. aug. 24. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Mert úgy gondolják most a gyártók, hogy azt hozzák divatba.

Hála istennek, teszem hozzá, az elmúlt két-három évben általában csak skinny volt kapható, rajtam meg csak a straight áll jól.

2022. aug. 24. 10:05
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Mert ez a divat. Én sok emberen látok bővebb szárút.
2022. aug. 24. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
15%

Szeretnék a szhart is eladni, annak ellenére, hogy nincs rá kereslet.

Az a balfhasz aki ezt a géprongyot kitalálta szeretne meggazdagodni.

Én is a skinnyt szeretem.

F.

2022. aug. 24. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Én is a skinnyt szeretem, ennek ellenére szerintem minden fazonból kéne árulni, divattól függetlenül, mert nem mindenkire jó a skinny.
2022. aug. 24. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Na, kezdődik.

Idáig mindenki, de tényleg mindenki fújta, hogy ő aztán világéletében a skinnyt szerette, csak sajnos nem árulták. Most lassan elkezdenek meghasonulni ezek az emberek és még csak finoman (lásd itt is 1. és 4.) de már kezdik felvezetni az új véleménycunamit, hogy 1 év múlva itt már mindenki, te tényleg mindenki azt fogja fújni, hogy ő aztán világéletében a bő farmert szerette, csak sajnos nem árulták...

2022. aug. 24. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem így van, kedves 5. Nincs minden embernek egyforma alakja. Nekem például vastag a vádlim, a legjobban a trapéz állna rajtam, de azt ugye most nem árulnak sehol (szerintem még kb. 5-10 év, és újra divatba jön). Úgyhogy bővebb szárú nadrágokat kell hordanom.

Más meg röhejesen néz ki abban, neki a skinny előnyösebb.

Megint más meg rohadt szerencsés, mert válogathat.

Mondjuk azt nem tudom, hogy a mostani divat hagy állna rajtam, vagyis hogy a boka felett 5 centivel van vége a nadrágnak, de nem is akarom kipróbálni, mert az szerintem nagyon béna.

2022. aug. 24. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:

6.

Persze, hogy nincs. Én arról a csoportól beszélek, aki nagyjából mindent felvehet, de minden ciklusban azért csak azt szajkózza, hogy azért vesz A fazont, mert a B-t mindig is utálta és soha fel nem venné. Aztán, amikor a B-lesz a divat, akkor megcseréli a 2 betűt, amikor véleményt alkot a dologról...

2022. aug. 24. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Skinnyt hordok, nem szeretnék váltani. Ettől még szvsz ne legyen "kötelező" mindenkinek a skinny.

Én valahogy felfogom hogy nem mindenkinek ugyanolyan a testalkata és az ízlése mint nekem. Igenis áruljanak más fazont is.

2022. aug. 25. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!