Fiúk lányok melyik fajta biciklis nadrágot szeretitek jobban ami pamut vagy a fényes anyagból van?
A fényes nejlont preferálom, mivel a műszál taszítja az esetleges izzadtságot és gyorsabban szárad, mint a nedv tartó pamut.
Mellesleg kényelmesebb is.
F.45
Nekem eddig csak pamut biciklis naciaim voltak vannak. Nekem jók nagyon.
De szerintem ki fogom próbálni ezt a fényeset is. Mondjuk nekem az is tetszik. Csak nem tudom mennyire fogadják el majd. Mert sajnos az emberiség elég el maradott....
2!
Mindenképp kérj engedélyt az idegenektől, hogy mit vehetsz fel!
Fényes....??? Én még ilyet nem láttam... Nem kevered valami diszkógatyával? :-DDD
Mindenesetre a pamut nekem kizáró ok. Csatakosra izzad, ha úgy igazán nekiállok tekerni.
Nem véletlenül vannak kiváló "funkcionális" sportruházati termékek. Amik átengedik az izzadságot.
Amúgy futónadrágot használok, nekem nem szükséges a "pelenkabetét".
... ilyesmire gondolok:
Nike, Asics, stb. sportmárkák, főleg a "clima-cool" típusú puha/száraz anyagú nagyon jó.
8. Nyilván az élsportolók számára kifejlesztett funkc.ruhazatotcis diret ezert csinalják műszalból... h büdösek legyenek es izzadjanak...😂😂😂
Te leragadtál az 50evvel ezelőtti műszálaknál.
Olvass utána és tájékozódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!