78% pamut, 20% műszál (2% elasztikus) összetételű férfi farmer mennyire egészséges, izzadós? Nem fülled bele az ember mindene?
"A Levi's cég 2013-ban bevezette a Dyneema(en)[Jegyzet 7] szálakkal erősített farmerszövetből készült termékét. A 96% pamutból és 4% Dyneemából készült szövet 2,5-szer nagyobb kopásállóságú és 25%-kal erősebb, mint a hagyományos, 100% pamutból készült Levi's 501 farmerszövet.[15]"
Meg az is lehet, hogy jobb lesz.
Itt mondjuk 20% műszál van, ami sokkal több.
Az tény, hogy a színét és a formáját jobban tartja.
Kérdés, hogy bele lehet e sülni, izzadni, fülledni még ősszel / télen is?
Pólóban sem szeretem a nem tiszta pamutot.
Nekem van bőrhatású farmerem, ami farmer anyagú, de kívülről bőrszerű bevonatos, nem túl légáteresztő, még a víz is lepereg róla, szóval nem nagyon lélegzik mint a sima farmer.
Nem rosszabb a kánikulában, mint egy sima farmer. 25 fokig tökéletes, de 30 fokban is még simán elvagyok benne. Utána inkább rövidnadrág.
4-es szerintem is
Meg olyan streccsnadrág formája van valamiért az ilyen műszál + pamut gatyáknak. Extrém módon nyúlik, tágul, szorul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!