Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt ajánlanátok, ami...

Milyen cipőt ajánlanátok, ami kényelmes, egészséges, és valamennyire elegáns is?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy pár cipőt, amit a lábam is értékelne. A fő szempont az az, hogy egészséges, jó tartást biztosítson, mindezt visszafogott stílusban, inkább elegásban. 24/F
2021. ápr. 21. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen árkategoriában keresel? De szerintem egy alexander mcqueen divatos visszafogott, csak nemtudom, hogy egézséges-e mert én vettem és 2napig bírta a lábam benne 150k-ért. De lehet a te lábad nem olyan pufok és kényelmes lenne neked.
2021. ápr. 22. 00:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Mivel nem írtad hogy alkalmi cipő kell, vannak gyöngyhálós sportcipők. Azok biztosan kényelmesebbek mint az alkalmi cipők, feltéve hogy nem a legolcsóbb Kalenji.

Nekem a japán cipők jöttek be legjobban, azon belül is az asics futocipok. De csak akkor ha tényleg a kényelem a fontosabb. Jó az üréscsillapitása, szellőzik, stabil, könnyű, stb...

Kb 30-45K között tudsz szerezni, akciótol és modelltől függően. Rengeteg felé cipőt próbáltam magasabb árkategóriában is, de a japánok mindet verték eddig.

A legtöbb ember szerint értelmetlen sportcipőt venni hétköznapra, de a térded meg fogja köszönni.

Elméletileg még a New balance sem rossz, de azt kevesebbet látni. Nikenak is vannak nagyon dicsert darabjai, nekem nem illettek a lábamra, de próbáld meg azokat is, hátha a te labformádhoz azok jobban mennek.

2021. ápr. 23. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!