Szerintetek milyen mèrtèkben egèszsèges,ha szereti valaki a feketèt?
Vannak olyan emberek,akik szerint a fekete depresszióssá teheti az emvert,ès negatív energiát sugároz.Èn szeretem a fekete színű felsőket,ès kötött kardigánokat.A tesóm megjegyezte már,hogy öregasszonyosan öltözködök,de èn valahogy szeretem 42 èvesen az ilyen cuccokat.
Igazság az,hogy fekete színű,ès hullámos a hajam,ami váll alá èr,ès barna a szemem.Bőröm az enyhèn barna olyan napsütötte.Ruháim nagyrèsze fekete,szürke,barna,drapp,bordó,püspöklila,zöld,ès fehèr.Pirosat ritkán hordok,mert kirívónak èrzem.
Ez nettó baromság. Semmi köze nincs az ember lelkiállapotához, egészségéhez az, hogy ki milyen színeket visel.
Ezt max. a divatdepis tinik hiszik el.
Milliókkal jobban érzem magam, amióta tetőtől talpig feketét viselek. Megkönnyíti az öltözködést, mert ezek a dolgok elég vagányak, egyben elegánsak is, sokkal egyszerűbb így jól kinézni.
A ruháim 95%-a fekete, mégse lettem tőle depressziós :D Ez tetszik, ebben érzem jól magam.
Ha valaki kitalálná, hogy attól depis, hogy engem állandóan feketében lát akkor egyszerűen kiröhögném, akkora baromság.
Az öreg, ostoba etika tanárom mondta ezt annak idején xD
A fekete színtől nem lesznek mentális problémáid
Előző vagyok, hozzátenném, hogy van, aki fekete hajjal születik. Például a barátom. Szereti is a fekete színt. Nagyon kedves, és szerethető ember, nem áraszt magából depressziót.
Ellenben akik szerint egy szín ilyen folyamatokat indít el, azzal komoly bajok vannak
Én attól leszek depis ha valami ocsmány sárga vagy lila pulcsit kell felvennem.
Gyerekkoromban kb nem volt pénzünk, és azt hordtam amit rokonoktól vagy innen-onnan kaptam. Ha nem volt szakadt és jó volt a mérete, akkor hordani kellett és kész. Ennek köszönhetően egy halvány vagy sötét színű ruhám se volt, úgy néztem ki mint egy cirkuszi sátor. Később már volt pénzünk, erre anya az én ruhámra szánt pénzből továbbra is ilyen f*stalicska színes szarokat vett. (Persze ő szeret olyat hordani.)
Ha valakit színes ruhában látok, csak a szegénység jut eszembe róla.
Olvastam olyat is,hogy a fekete szín megakadályozza,hogy
kibillentsèk az embert a komfortzónából,meg karakteres.Valamilyen szinten meg státuszszimbólum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!