Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz, ha felvettem...

Nagyon gáz, ha felvettem nyaraláson a tangás bikinit, viszont nincs annyira kisportolt fenekem?

Figyelt kérdés

2022. aug. 11. 20:03
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
52%

Nem gáz, de engem különösképp nem érdekelne mi van rajtad, nem téged foglak nézni, mivel túl vastag vagy az ízlésemhez. Úgy is csak az fog nézni, akinek az ilyesmi alak az ízlése.

"nincs ANNYIRA kisportolt fenekem": erre inkább nem mondok semmit.

2022. aug. 12. 12:00
 32/40 A kérdező kommentje:
De mondjad ha már leírtad. :)
2022. aug. 12. 12:02
 33/40 anonim ***** válasza:
60%

Nem a gondolataink, hanem a tetteink mutatják meg, kik vagyunk. Minden mozzanatoddal kiállítasz magadról egy bizonyítványt, építed vele a branded, legyen szó jó vagy rossz dolgokról. Ebben az esetben is így van...

Kinek a szemében menő a dolog, kinek a szemében közönséges. Embere válogatja, a branded mindenesetre egyik vagy másik irányban erősödött.

2022. aug. 12. 20:43
 34/40 anonim ***** válasza:
81%

Mennyi rosszindulatú irigy. Teljesen normál a súlya és még előnyös is a testfelépítése.

Szóval a zsíros hasakat lehet mutogatni kétrészes fürdőruhában, de ha valaki nőies és a feneke nagy, azt takargatni kell?

2022. aug. 12. 21:05
 35/40 anonim ***** válasza:
66%

Kedves 34:

Igen, ezt hívják jóízlésnek, kulturált megjelenésnek.

Persze valakinek bejön, valakinek nem, csak egy valamit ne feledjünk, lehet, sokak ilyen fenekek láttán elkezdik csorgatni a nyálukat, de ezek közül vannak potenciálisan olyanok is, akik kéretlen rányomulnak a csajszira, és persze azután majd csodálkozni fog, hogy zaklatni fogják, vagy esetleg komolyabb. Pont az ilyesmik képesek ilyen folyamatokat elindítani... csak persze erről nem beszélünk, mert ez nem a mainstream...

2022. aug. 13. 06:04
 36/40 anonim ***** válasza:
19%

Csak otthon a kertben viseld.

Idegenek közül nem mindenki kíváncsi a seggedre.

És gyerekek is vannak a strandon!

2022. aug. 14. 10:12
 37/40 anonim ***** válasza:
80%
Jol all. A tangas bikini barkin jol all, akinek nincs naracsbore es nem lottyedt a hatsoja, annak meretetol fuggetlenul. Nem igaz, hogy csak kisportolt fokhagyma hatsokon all jol, sot a negyven kilos lanyok hatulrol ugy neznek ki benne mintha ovisok lennenek. Az mas kerdes, hogy szemely szerint en pl. nem vennek fel tangas bikinit nyilvanos helyen, mert az olyan kozonseges.
2022. aug. 14. 20:56
 38/40 anonim ***** válasza:
97%
Nagy fenék de nem baj. Szerintem okés a tangas alsó.
2022. aug. 15. 21:48
 39/40 winR ***** válasza:
84%
Nagyon jó picsád van, ne aggódj!!!
2022. aug. 19. 14:44
 40/40 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nagyon szép popsid van,s jól áll rajtad a bikinis tanga!

Vékony lány lehetsz sztem,így nem kell aggódnod,rajtad minden jól áll!

Bár igaz,nekem személy szerint a husisabb,teltebb lányok,nők jönnek be jobban!

F

2022. aug. 23. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!