A nők miért mindig a vékonyan kisportolt kockahasú fiúkat osszák a fészen meg likeolják meg mmmm-ognak meg úúúgatnak rá ilyesmi? Azok tetszenek a legjobban?
oszTJák, helyesen így írják.
én nem szoktam ilyet megosztani és úúúúúgatni rájuk.
de akik ezt teszik, nyilván azért teszik, mert tetszik nekik. logika.
gondolom, te is úúúúúgatsz magadban egy vékony derekú nagy mellű nagy fenekű csajra.
Szerinted ezt kene megosztani, likeolni??? [link]
Fu*k logic -.-'''
Annyira triviális dolgokat kérdezel. Szerinted a férfiak miért karcsú, telt idomú nőket osztanak meg? Mert jól néznek ki, bakker! Úgyan úgy, ahogy egy szépen kidolgozott férfitest is meglehetősen esztétikus. De ez NEM jelenti azt, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az ilyen küllemű férfiak tetszenek, vagy csak velük állunk szóba. Ahogy már előttem is írták, eyecandy, vagyis olyan dolog, amire jó ránézni, jó fantáziálgatni, de semmi több.
Hogy tehozzád minként állnak majd a nők, azt meg nem igen lehet így vakon megmondani. Nyilván tetszeni fogsz nekik, de ez önmagában nem jelent semmit. Ha kapcsolatot akarsz (legyen az egyéjszakás, vagy hosszútávú) személyiségileg is oda kell tenned magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!