Nagyon gáz, ha felvettem nyaraláson a tangás bikinit, viszont nincs annyira kisportolt fenekem?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 20:03
23/40 anonim válasza:
Na, a sok hájfétises megjelent. Mi szépség van egy oltári nagy, zsíros seggben?
25/40 anonim válasza:
Én például a gyökeres ellentéte vagyok a te alkatodnak, ettől függetlenül szerintem jól áll neked és csinos is vagy. Nem tudom megérteni a többi rosszindulatú kommentelőket, de azért megnézném őket és valószínű rájönnék a rosszindulatuk eredetére. :)
26/40 anonim válasza:
Hát ekkora valagra sztem mindegy milyen fürdőruhát húzol.Kisebbnek nemigazán fog tűnni egyikben sem!!
Szval ennek fényében meg nem gáz!Ez volt a szekrényedben és felvetted.Slussz..
27/40 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nincs rossz fenekem szerintem 23-as...
2022. aug. 12. 11:42
28/40 anonim válasza:
Áltasd csak magad kislány. Kétszer akkora segged van, mint az enyém, és a tiéd nem a sporttól, hanem a zabálástól. Hány kiló is vagy a magasságodhoz?
29/40 A kérdező kommentje:
60 kg vagyok. 165 centihez.
2022. aug. 12. 11:48
30/40 anonim válasza:
Mondjuk reálisnak, viszont aránytalanul nagy a feneked, így nem áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!