Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » About you visszaküldésem??

About you visszaküldésem??

Figyelt kérdés

Első visszaküldésem volt, ma reggel kaptam az emailt hogy visszaérkezett a termék hozzájuk.

Viszont most az alkalmazásba belépve egy 15%-os kupon fogad, ezzal a szöveggel: "fogadj el egy kis kompenzációt tőlünk azért, mert xy rendelésszámú megrendelésből egy termék sajnos sérülten érkezett meg hozzád. A kupon az üzenet kézhezvételétől számított 3 hónapon belül hasznalhato fel. A kupon nem vonható össze mas kedvezmenyekkel. A már végrehajtott vásárlások visszatérítése és az összeg készpénzben történő kifizetése nem lehetséges."

Nem nagyon értem, most akkor kaptam egy kupont, de a visszaküldött termékem árát visszautalják ugyanúgy, ugye??

Egy cipőt küldtem vissza, de nem tetszett élőben, és kicsi is volt.

2022. aug. 9. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
persze, a pénzt megkapod. pár nap amíg utalják. nekem nagyjából 5 nap után a számlán volt a pénz.
2022. aug. 9. 20:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Ja, jó, már megijedtem, nem olcsó cipőről van szó.

Azért akkor szuper hogy kaptam a kupont is.

Köszi

2022. aug. 9. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanezt irtak nekem is csak én 10 szazalekosat kaptam...azelőtt wgy nappal utaltak vissza a pénzem, szal nyugi
2022. nov. 1. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!