Aboutyou-n hogy lehet visszavonni a visszaküldési kérelmet?
Figyelt kérdés
Ha lehet. Kérlek segítsetek, sürgős mert meggondoltam magam, már nem szeretném visszaküldeni. :(2022. febr. 16. 00:05
1/13 anonim válasza:
Én találok ilyen lehetőséget. Esetleg reggel hívd fel őket telefonon. Nekem hasonló gondot úgy oldottak meg, hogy felhívtam őket.
2/13 anonim válasza:
Bocsánat rosszul írtam. Úgy helyes a mondatom hogy: Én nem találok ilyen lehetőséget.
1-es voltam
3/13 anonim válasza:
Most azonnal írj emailt az Ügyfélszolgálatnak!
Nyugodj meg, megkapják, intézni fogják hogy "mégse".
4/13 A kérdező kommentje:
Emailt írtam már de még nem válaszoltak, ha holnapig nem kapok választ felhívom őket.
2022. febr. 16. 01:40
5/13 anonim válasza:
Oké. Készülj rá hogy aki felveszi a telefont, töri a magyart. Én így jártam, elég nehézkes volt a kommunikáció.
Emailt is írtam, azokra érthető és gyors válasz érkezett.
6/13 anonim válasza:
Egyébként azt is megteheted, hogy ezt a cuccot visszaengeded (ingyen viszik) és most azonnal megrendeled 😃👍
7/13 A kérdező kommentje:
Elfogyott 😃👍
2022. febr. 16. 01:50
8/13 anonim válasza:
Ohh, akkor drukkolok! Telefon! 🙂
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😇
2022. febr. 16. 02:04
10/13 anonim válasza:
Mit sikerült intézned? Minden rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!