Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem hülyeség ez az...

Csak szerintem hülyeség ez az öltözködésbeli "megkülönböztetés" ?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy miért van még mindig ez hogy ha valaki nem úgy öltözködik mint az "átlag" akkor azt a személyt megvetik, bántják, lenézik stb...

Tudom... mert nagyon sok még a begyöpösödött ember aki ezt nem bírja "elviselni"

Vegyük a saját példámat :

Mindig is szerettem volna tudni fiú létemre hogy milyen érzés lehet női ruhát viselni

Nem vetettem félre a gondolatot

Kipróbáltam női dolgokat (fehérnemű, maxi-ruha, szoknya)

Mikor ezeket felpróbáltam hordtam őket (otthon illetve még erdőben késő este) csodálatos érzés volt

Ha tehetném nagyon szívesen viselnék utcán is ilyesmiket (szoknyát, maxi-ruhát

csak ugye a fentebb írt probléma ugyebár sajnos jelen van és ezért nem merek)

Én ha tehetném eltörölném ezt a beskatulyázást a ruhák terén és mindeki azt hordhatna amit szíve szerint szeretne - szerintetek is jó lenne ?

2022. aug. 9. 08:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindegy ki mit hord, nem szólok bele. vadidegen meg pláne
2022. aug. 10. 06:01
 12/20 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen értelmetlen.

Hiszen az ember magának öltözködik, nem pedig másnak. Egyszerűen elképesztő a különböző jelzők amit 98%-ba fiúk/férfiakra mondanak ha egy kicsit is másképp öltözködik, vagy éppen valami női ruhát akar fel venni. Most csak egy példa egy ruha amire tényleg nem értem miért háborognak.

Itt van ez a leggings egyszerű, kényelmes minden szempontból.

Amit szerintem simán lehetne unisexként kezelni, mert sokan szeretik viselni. És ez csak egyik a sok közül.

És ha egy fiú ilyet hord bizony jönnek olyan jelzők hogy, bu..i. stb. De nyilván van ellenkező vélemény is. Szóval szerintem itt tisztába kellene tenni az emberek fejét. De ezt nem lehet, nekik meg van a véleménye és ezen nem fog változtatni, mert ő ilyen.

2022. aug. 10. 06:04
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

#8 Janikovszky Éva: Kire ütött ez a gyerek?

van benne egy rész hogy már akkor sem tudták megkülönböztetni a felnőttek ki lány ki fiú (bezzeg régen)

2022. aug. 10. 06:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#12 fiúknál minden b ami kicsit is kilóg az átlagtól

akár egy szín is

2022. aug. 10. 06:09
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
És még is mennyi olyan jó módú, jól kinéző férfit látok pl rózsaszínű pólóban, vagy épp piros nadrágban, és ő dolga. Nem aggatok rá jelzőket, ő így érzi jól magát ennyi.
2022. aug. 10. 06:20
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem is a leggins unisex.

Én a magam részéről ezért állok értetlenül akkor amikor egy férfi sportol benne elfogadott,(pld biciklisnadrág,edzőnadrág),de már egyéb esetekben nem veheti fel mert akkor húmivan!!

Szval ha pld ha futsz benne oke,de ha már csak setálsz akkor nem oké!!

Ez így egy ostobaság!

Én a középút híve vagyok.

Magassarkút,hálóinget meg szoknyát azért nem vennék fel olyan elv alapján hogy mindenki hordhat amit akar!!

Szval bohócot azért már ne csináljunk magunkból!!

Legalábbis én nem fogok!

2022. aug. 10. 15:36
 17/20 anonim ***** válasza:
72%

Hát eléggé hülyeség.

Pedig annyi olyan ruhát lehetne unisexként kezelni amit mindkét fél viselhetne. És viselné is férfi csak hát na... el kezdik csesztetni érte hogy, ez női ruha.

2022. aug. 12. 07:06
 18/20 anonim válasza:
56%
1es ezzel azt mi h az emberke egyetlen célja a szaporodás és miután lett elég utómunka amr nincs is szükség arra az emberre. Gondolom ha teheted az öregeket megolned hisz semmi hasznuk már akkor habigy nezzuk
2022. aug. 22. 12:03
 19/20 NTBS ***** válasza:
Igen, legyen különbség.
2022. szept. 6. 15:01
 20/20 anonim válasza:
19-es minek legyen különbség?
2022. szept. 7. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!